У луцькому Будинку офіцерів хочуть зробити освітній простір. Що там буде?

У луцькому Будинку офіцерів хочуть зробити освітній простір. Що там буде?

Ця будівля вже багато років пустує і руйнується. Її звели ще століття тому. У 2000-х передали Луцькому національному технічному університету, але “вилізли” проблеми із землею, тож почати реконструкцію вони не могли, розповідає Петро Савчук.

Ректор Луцького національного технічного університету Петро Савчук провів для журналістів ІА “Конкурент” екскурсію Будинком офіцерів.

Читати також: Реанімація для Bank Rolny. Через 10 років луцькому Будинку офіцерів буде 100. Чи доживе?

Луцький національний технічний університет лише минулого тижня отримали повне право користуватися будівлею Будинку офіцерів. Тож тепер ЛНТУ готує проєктну документацію і має багато ідей щодо того, як облаштувати 100-річний будинок.

Зі слів ректора, тут планують облаштувати культурно-освітній простір в поєднанні з креативними індустріями. Це може бути мовний центр, а також бізнес-школа, де вчителями та консультантами стануть студенти ЛНТУ.

У частині приміщення хочуть облаштувати реабілітаційний або оздоровчий центр. А в іншій – створити кафе і готель, де студенти з готельно-ресторанної справи зможуть відпрацьовувати свої навички, а туристи – відпочивати. 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чорногорія відкрила кордони для українців. Які ще країни можна відвідати?
Наступна новина У Луцьку з'являться ще три мурали. Де? Що вони означають?
Останні новини
Схожі новини