«Суддя лежить на кріслі без мантії і щось їсть»: луцький адвокат розповів про першу справу

«Суддя лежить на кріслі без мантії і щось їсть»: луцький адвокат розповів про першу справу
джерело фото: www.tunisienumerique.com

Луцький адвокат Олег Огородник пригадав перший досвід засідання в суді.

Про це він написав у себе на сторінці у Facebook.

«Дуже багато років тому я, будучи студентом юридичного факультету, пішов практикуватися до одного юриста. Через тиждень роботи у нього я зрозумів, що мені нічого не платитимуть і слід піти від нього. У свій заключний день роботи мій «наставник» забухав і скинув на мене першого клієнта, у якого за 40 хвилин має бути суд», – пригадує адвокат.

«Мені 20,фізична вага 67 кг, вага у юриспруденції мінус 35 і суддя, до якої я маю піти, має репутацію – «костолома». Тремтячими руками у коридорі суду я тримав документи клієнта і наживо бачив адвокатів,яких учора міг побачити лише у газеті та в телевізорі», – йдеться в дописі.

«Моїм опонентом був юрист із єврейським корінням. Гіршого суїциду годі було й придумати навіть Стівену Кінгу. У суді дива не сталося і мене почали розривати. Суддя лежить на кріслі із закинутими ногами на столі,без мантії і щось їсть. Мій клієнт мовчки дивиться на мене, а юрист-єврей розклав кучу паперів і канцелярії,що я подумав чи не підробляє він часом архітектором у Говарда Рорка?!» – продовжує Огородник.

«Зайшла симпатична білявка і сказала,що звукозапис ввімкнено...розпочався процес і я зі страху почав так голосно говорити,що суддя присіли рівно і попросили тихіше. Суть справи була у тому,що мій клієнт хотів збрити бабло за моральну шкоду внаслідок того, що його сусідка поверхом нижче прибудувала собі балкон і поставила металочерепицю й стукіт дощу по ній дуже сильно дратував слух мого довірителя», – пише лучанин.

«Уже не згадаю як саме,але із суду у той день я вийшов переможцем. Клієнт мені нічого не заплатив і навіть не подякував,але я був щасливий. Голодний і щасливий. З тих пір моя вага у юриспруденції становить приблизно - нуль,але це значить що я трохи виріс і мені є ще куди рости. Не знаю чи були (є,будуть) такі самі юристи які працюватимуть на початках за досвід задля отримання практичних умінь і навичок,але якщо маєте мету,то не соромтеся її добиватися навіть якщо доведеться пройти через терні!» – підсумовує він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Іграшкова фабрика, як жінка, змінює «макіяж» щороку», - директор фабрики «Тигрес» Оксана Антонюк
Наступна новина Маленькій волинянці, яка не може їсти, зібрали кошти на операцію
Останні новини
Схожі новини