Світовий попит на експертів з блокчейну перевищує їх пропозицію в 14 разів

Світовий попит на експертів з блокчейну перевищує їх пропозицію в 14 разів

Професії, пов’язані з блокчейном, сьогодні найпопулярніші на ринку праці. Зокрема, у 2017 році на одного блокчейн-інженера припадало 14 відкритих вакансій.

За останній рік потреба в експертах, які розуміються на ланцюжку блоків, зросла в 7 разів, пише Mind.

Із січня минулого року потреба в блокчейн-інженерах на американському майданчику для пошуку IT-фахівців Toptal зросла на 700%. Тільки минулого місяця 40% усіх проектів з програмного забезпечення шукали фахівців зі знанням цієї технології.

Його конкурент Upwork зафіксував річний стрибок попиту в 35 000%. Замовники платили за консультації з ICO і блокчейну, а також наймали фахівців для інженерних проектів.

Оплата праці надзвичайно висока, зважаючи на неабиякі прибутки в цій галузі. Зокрема, більш ніж $3,7 млрд було залучено через ІСО в одних лише Сполучених Штатах, за даними видання.

Тасо Дю Валь, засновник і гендиректор Toptal, прогнозує, як вплине блокчейн на світову економіку. На його думку, першими почнуть руйнуватися контракти. Різні типи складних платежів, які потребують участі не тільки центробанків, а й урядів, безліч зусиль та часу, відійдуть в минуле, оскільки часто стають барʼєром для входу в бізнес. Дю Валь вважає, що блокчейн в майбутньому спростить систему платежів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому пабі виступив «Львівський Танцювальний Клуб». ФОТО
Наступна новина Серед Перших: MetrDoor показав, як насправді виготовляють високоякісні вхідні двері у Луцьку
Останні новини
Схожі новини