«Сюди завжди тягне, де би я не був». Репер з Волині випустив композицію про рідний край

«Сюди завжди тягне, де би я не був».  Репер з Волині випустив композицію про рідний край

Репер із Ківерців, який творить під псевдонімом RedWest, випустив новий трек про Волинь під назвою «West Side» і опублікував його на своєму Youtube-каналі.

До створення композиції його спонукала ностальгія, повідомляє Волинь24.

«Перший свій трек, який я записав у студії, був про моє рідне місто Ківерці. У думках, планах було бажання збільшити локацію і написати трек про Україну або Волинь. Трек про Україну – у творчому розвитку. Мені здається, що до цього я ще не доріс. Тому написав про Волинь. Це моя область, мій рідний край, моя батьківщина. Тут мій дім. Дім, багатий красивою природою, родючими землями й сюди завжди тягне, де би я не був», – зізнається репер. 

За його словами, так склалося, що нині він змушений працювати за кордоном. Тому ностальгія за рідним краєм спонукає висловлювати свою любов до Батьківщини через реп.

«Сиджу я у свій вихідний день, у чужій країні, дивлюся у вікно, а там неймовірно гарний вид, який захоплює подих, озеро, по якому плавають білі лебеді, рожевий захід сонця, видніється на горизонті місцевий костел... І думаю, як же красиво. А хіба у нас гірше? Та ні, не гірше, навіть й краще! І так поступово, рядок за рядком, народжуються слова до пісні West Side», – розповідає автор.

Також RedWest повідомив, чому обрав незвичну назву своїй пісні.

Читати також: «Шевченко дуже репується». У Луцьку виступив репер Міха Невідомський

«West Side» пісня отримала тому, що Волинь, це такий собі особливий клаптик на карті України, західна сторона, зі своїми візитними карточками: замком Любарта та Шацькими озерами. Я би розділив трек на дві частини: перша частина – це місця, про які хочеться говорити, місця, якими хочеться пишатися, милуватися, місця, в які хочеться їздити. А друга – це та реальність, сучасність, яка відбувається за вікном. Потрібно бачити не тільки хороше, але й погане, так само і навпаки. Не можна ховатися від реальності, яка є. Але головне, як би ти високо не піднявся, чи як би низько не впав, де би ти не був – пам'ятати звідки ти», – розповів RedWest.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Відлік ішов на хвилини». Як у Ковелі пересаджували серце
Наступна новина «60 % речей в оселях – мотлох», – організаторка простору Галина Веселуха
Останні новини
Схожі новини