Так, це піар. Але піар важливих для держави рішень. БЛОГ

Так, це піар. Але піар важливих для держави рішень. БЛОГ

Зрозуміло, що свій візит до Луцька Петро Порошенко здійснив і як державний діяч, і як майбутній кандидат на переобрання на посту глави держави.

Петро Порошенко став тим президентом, якому в складних для держави умовах довелося обривати ментальну залежність від Росії через декомунізацію, відновлення української армії за новим зразком та введення квот на україномовні передачі в інформаційному просторі.

Однак точно заслугою, яка запам’ятається на віки, є дипломатична участь президента в здобутті автокефалії Православної церкви України. Тож зрозуміло, що тема отримання Томосу – ключова з тих, що її відносить Петро Порошенко до своїх здобутків.

Не дивно, що останні три візити президента здійснено у Вінницьку, Рівненська та Волинську області – території, де в нього є досить непоганий рівень підтримки серед населення. До того ж, у цих областях досить багато вірян новоствореної Православної церкви України.

Отож, нагадати про себе спільно з авторитетними представниками українського духовенства – хороший привід в рамках Томос-туру.

Звичайно, хтось скаже – «звичайний піар». Так, піар, однак це нормально, що важливі для держави рішення проголошуються серед людей. Нагадаю, що сто років тому Володимир Винниченко теж урочисто проголошував акт Злуки УНР і ЗУНР на Софіївській площі. До речі, чимало експертів радили президенту покращити комунікацію з суспільством. Тож дещо збільшити власну підтримку серед виборців Петру Порошенку можна такими поїздками у регіони.

Олександр Новосад, політолог


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Інформація про «захоплення голови волинської громади» - фейк, - П'ятигорець
Наступна новина Співак з Луцька Монатик показав, як відпочиває з дружиною у Дубаї
Останні новини
Схожі новини