«Таким же способом». Сиротинська розповіла, коли та як зноситимуть Старий ринок

«Таким же способом». Сиротинська розповіла, коли та як зноситимуть Старий ринок

Директорка департаменту муніципальної варти Луцької міськради Юлія Сиротинська прокоментувала ситуацію щодо знесення контейнерів на Центральному ринку.

Про це повідомляє Суспільне Волині.

«Ніде не заборонено формат того, в який час це має проходити. Ви знаєте, що департамент муніципальної варти неодноразово в пізні години, або вранці, щоб уникнути навантаження на транспортну розв’язку, здійснює демонтажі. За рішенням суду такий формат проводиться лише, якщо це є об’єкт нерухомого майна. Є рішення, є вилучено, є проведена реєстраційна процедура, всі ці речі стоять незаконно і розміщені також незаконно», – зазначила директорка департаменту муніципальної варти Луцької міськради Юлія Сиротинська.

На запитання журналістів, чи будуть продовжувати демонтаж, Юлія Сиротинська відповіла:

«Звичайно, сьогодні, завтра, післязавтра. Таким же самим методом і способом».

Нагадаємо, в ніч з 4 на 5 лютого чотири десятки працівників муніципальної варти проводили демонтаж контейнерів на Центральному ринку за допомогою важкої техніки. Через ці події підприємці вийшли 5 лютого на пікет до міської ради. Також пікетували й муніципалів з криками: «Ганьба!». 5-6 лютого Старий ринок охоронятиме поліція. А 7 лютого підприємці прийдуть на зустріч з головою Волинської ОДА Юрієм Погуляйком. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У замку Любарта відновлюють сходи, які не ремонтували 20 років
Наступна новина Карантин у луцьких школах можуть продовжити до 12 лютого
Останні новини
Схожі новини