ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині

ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині

Сезон відпусток стартував, але волинські ЗМІ не йдуть на відпочинок і продовжують працювати заради всебічного висвітлення подій, які відбуваються в області. У рейтингу регіональних видань цього тижня не відбулось кардинальних змін. Проте деякі ЗМІ значно наростили відвідуваність, що вказує на покращення якості контенту.

Так, минулого тижня найбільший інтерес викликала інформація про те, що в Україні викрили корупційну схему, фігуранти якої займались організацією договірних матчів у футболі. Зокрема, нібито одному з українських арбітрів пропонували 100 000 гривень за сприяння у перемозі ФК «Суми» в протистоянні з ФК «Волинь». Цю інформацію прокоментував спортивний директор футбольного клубу «Волинь» Валентин Кошельник та екс-головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний.

Окрім цього, неабиякою подією для Луцька стало відкриття коворкінгу Passage Interdit.

Також у Луцьку відбувся Перший Молитовний сніданок, під час якого представники духовенства, владних структур, бізнесмени і народні депутати зібралися в обласному драмтеатрі, аби помолитися за Україну.

Наприкінці минулого тижня не менше резонансу викликала трагічна новина про те, що чоловік, купаючись на ставках у селі Боголюби, травмував хребет. У нього діагностували перелом двох хребців та набряк спинного мозку. 

Перший продовжує аналізувати рейтинг регіональних інтернет-видань за даними сайту «Bigmir)net». Таким чином, виключаючи з переліку всеукраїнські ЗМІ, вдалось зібрати дані та визначити ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань з волинською «пропискою».

Отож, згідно з минулотижневими даними, найбільш популярними інтернет-виданнями на Волині є ВолиньPost, ІА «Волинські новини», Волинь24, Район.in.ua, та Перший канал соціальних новин.

Враховуючи обсяг щоденної відвідуваності кожного сайту, минулого тижня деяким інтернет-виданням вдалось просунутись вперед, а декому – поступитись своїм місцем. Таким чином, підбиваючи підсумки тижня за загальними хостами волинських ЗМІ, сформувалась така картина:


1. ВолиньPost

Перше місце цього тижня знову посіло видання ВолиньPost. Варто зауважити, що за тиждень щоденна середня відвідуваність сайту впала на 2 000 хостів. Зокрема, в середньому кожного дня сайт відвідувало 36 917  читачів. Середня глибина відвідуваності сайту з врахуванням регіональних та всеукраїнських заходів – 13%


2. ІА «Волинські Новини»

Другу сходинку у ТОП-10 найпопулярніших регіональних інтернет-видань цього тижня посіло Інформаційне агентство Волинські Новини. Так, щоденна середньодобова відвідуваність сайту трималась на рівні 32 561 відвідувач. Варто зауважити, що дещо впала глибина переглядів сайту , яка нині становить 14%


3. Волинь24

Третє місце цього тижня знову посіло інтернет-видання Волинь24. За минулий тиждень середньодобова відвідуваність сайту лишилась незмінною – 23 044 хости. Однак, дещо зросла глибина переглядів сайту - 20%.


4. Район.in.ua

Мережа локальних сайтів Район.in.ua впевнено тримається на четвертому місці рейтингу найпопулярніших регіональних інтернет-видань Волині. Кілька тижнів поспіль це видання трималось у трійці лідерів. Та зрештою, відвідуваність дещо впала. Так, за даними «Bigmir)net», щодня мережу локальних сайтів відвідує  22 032 особи. Натомість глибина відвідуваності сайту з врахуванням регіональних та всеукраїнських заходів зросла до 19%.


5. Перший канал соціальних новин

П’ятірку лідерів найбільш читабельних видань Волині, як і у попередні тижні, закриває Перший канал соціальних новин. За минулий тиждень середньодобова відвідуваність сайту зросла майже на 4 000 хостів і становила щодня близько 14 404 відвідувачів. В той же час, глибина відвідуваності сайту з врахуванням регіональних та всеукраїнських заходів наразі є найвищою серед учасників ТОП-10 найбільш популярних видань Волині і становить 21%.


6. Під прицілом

Попри те, що відвідуваність сайту лишилась незмінною, на шосту позицію в ТОП-10 цього тижня піднялось видання «Під прицілом». Так, згідно зі статистикою, щодня видання читає в середньому  8 698 читачів. Разом із тим, глибина відвідуваності сайту з врахуванням регіональних та всеукраїнських заходів тримається на рівні 16%.


7. Буг

Сьоме місце у рейтингу найпопулярніших інтернет-видань Волині кілька тижнів поспіль посідає інтернет-видання «Буг». Відвідуваність сайту за минулий тиждень зросла майже на півтори тисячі. Так, в середньому щодоби сайт читає 8 613 осіб. Натомість дещо впала глибина відвідуваності – до 15%.


8. Конкурент

А от ІА «Конкурент» цього тижня опустилось на 8 місце, втративши одразу 2 позиції в рейтингу найбільш популярних інтернет-видань Волині. Так, відвідуваність сайту  зменшилась майже на 1000  і щодня в середньому становила  8315 читачів. Також впала і глибина відвідуваності, яка нині становить 13%.


9. Таблоїд Волині

Дев’яту сходинку в рейтингу незмінно посідає видання Таблоїд Волині. Попри те, що середньодобова відвідуваність сайту зросла майже на 1000 хостів – видання лишилось на своїй позиції в рейтингу ТОП-10. Так, середньодобовий показник відвідуваності сайту становить 7951 відвідувач. Окрім цього, варто зауважити, що глибина відвідуваності сайту з врахуванням регіональних та всеукраїнських заходів становить понад 18%.


10. Волинська правда

Закриває рейтинг найбільш читабельних регіональних ЗМІ – інтернет-видання «Волинська правда». Щоденна середня відвідуваність сайту минулого тижня зросла на 1000 хостів. Зокрема, за добу видання читає 5 624 особи. Також варто зазначити, що видання показує один з найвищих показників глибини відвідуваності, який становить 23 %.

Також непогані темпи демонструють такі регіональні інформаційні сайти як Кордон, Волинь.Online, Волинська служба новин та ВолиньUA.

За кількістю регіональних хостів (ІР-адреса мережі, яка видається провайдером або регіональним інтернет-реєстратором) ми визначили ТОП-10 волинських видань, які щодня виходять на першу сторінку «Рейтингу по групі ЗМІ та періодика» в області. А, себто, є найбільш популярними саме серед волинських інтернет-користувачів.

Окрім цього, на сайті видання Перший в окремому рейтингу ЗМІ триває голосування за улюблені інтернет-видання.

Інформація збиралась протягом останніх 7 днів тижня з урахуванням не лише щоденних хостів у робочі дні, а й у вихідні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка судиться, бо їй призначили 25 тисяч податку за автомобіль
Наступна новина Шукають водія, який вчинив аварію на Волині й утік
Останні новини
Схожі новини