ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині

ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині

Погода тішить волинян теплом, тож вже багато людей сміливо відправились на відпочинок до Шацька чи на найближче озеро. Тим часом журналісти місцевих інтернет-видань продовжують стежити за подіями, які відбуваються в області та інформувати населення про усе цікаве, що відбувається навколо.

Таким чином, у рейтингу ТОП-10 найбільш популярних видань Волині цього тижня відбулось неабиякі зміни. Так, окремі ЗМІ значно наростили відвідуваність, а деякі – послабили свої позиції в рейтингу.

Читайте також: ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині за 4.06.2018

Так, минулого тижня найбільший інтерес викликала інформація про те, що передчасно померла журналістка інтернет-видання «БУГ» Ольга Холмецька. Жінка в останні хвилини життя викликала швидку, натомість диспетчер Волинського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф не розпитувала її адресу, а вступила в дискусію.

Також волинян прикро вразила інформація про те, що легковик на автодорозі Ковель-Київ збив лося.

Окрім цього, громадськість неабияк обурила інформація про вагітну лучанку, якій довелось їхати стоячи у переповненій маршрутці. В той же час, поруч сиділи чоловіки, та ніхто їй так і не поступився місцем.

Разом з тим, інтерес у читачів викликало інтерв’ю з начальником Департаменту розвитку інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іваном Миркою, а наприкінці тижня – у Луцьку ще й стартував Lutsk Fashion Weekend. Зокрема, луцьких модників та модниць подивували плаття-трансформери і спокуслива білизна.

Перший продовжує аналізувати рейтинг регіональних інтернет-видань за даними сайту «Bigmir)net». Таким чином, виключаючи з переліку всеукраїнські ЗМІ, вдалось зібрати дані та визначити ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань з волинською «пропискою».

Отож, згідно з минулотижневими даними, найбільш популярними інтернет-виданнями на Волині є ІА ВолиньPost, ІА «Волинські новини», Район.in.ua, Волинь24 та Перший канал соціальних новин.

Враховуючи обсяг щоденної відвідуваності кожного сайту, минулого тижня деяким інтернет-виданням вдалось просунутись вперед, а декому – поступитись своїм місцем. Таким чином, підбиваючи підсумки тижня за загальними хостами волинських ЗМІ, сформувалась така картина:


1. ІА ВолиньPost

Перше місце цього тижня знову посіло Інформаційне агентство ВолиньPost. Варто зауважити, що за тиждень щоденна середня відвідуваність сайту зросла на 2 000 хостів. Зокрема, в середньому кожного дня сайт відвідувало 38 710 читачів. Середня глибина відвідуваності сайту з врахуванням регіональних та всеукраїнських заходів дещо впала і становить 10%


2. ІА «Волинські Новини»

Другу сходинку у ТОП-10 найпопулярніших регіональних інтернет-видань цього тижня посіло Інформаційне агентство Волинські Новини. Так, щоденна середньодобова відвідуваність сайту також зросла майже на 2 000 і становила в середньому 34 213 32 відвідувачів. Варто зауважити, що дещо зросла глибина переглядів сайту, яка нині становить 16%


3. Район.in.ua

Третє місце у рейтингу найпопулярніших регіональних інтернет-видань Волині цього тижня знову здобула Мережа гіперлокальних сайтів Район.in.ua. Попри те, що кількість відвідувачів зменшилась, сайт щодня читає в середньому 20 800 осіб. Глибина відвідуваності сайту з врахуванням регіональних та всеукраїнських заходів тримається на рівні 19%.


4. Волинь24

На четвертому місці цього тижня опинилось видання Волинь24, яке поступилось своїм місцем Районам. Зокрема, якщо позаминулий тиждень щодоби сайт відвідувало в середньому 23 тисячі читачів, то минулого – лише 14 215. А це майже на 9 тисяч хостів менше щодня.Також дещо впала глибина переглядів сайту - 19%.


5. ІА Перший канал соціальних новин

П’ятірку лідерів найбільш читабельних видань Волині, як і у попередні тижні, закриває Перший канал соціальних новин. За минулий тиждень середньодобова відвідуваність сайту дещо знизилась і становила щодня в середньому 12 948 читачів. В той же час, дещо знизилась глибина відвідуваності сайту і з врахуванням регіональних та всеукраїнських заходів становить понад 18%.


6. Під прицілом

Шосте місце у рейтинг займає видання «Під прицілом». Відвідуваність сайту за минулий тиждень зросла майже на 3 000 хостів і щодня становила в середньому 12 162. Разом з тим, глибина відвідуваності сайту з врахуванням регіональних та всеукраїнських заходів тримається впала до 14%.


7. ІА Конкурент

А от ІА «Конкурент» цього тижня у рейтингу найбільш популярних інтернет-видань Волині з 8 позиції піднялось на 7. Попри те, що відвідуваність сайту вчергове дещо впала – тримала щодня на рівні 7943 читачі.  Натомість неабияк зросла глибина відвідуваності, яка нині становить 17%.


8. Буг

На восьме місце у рейтингу цього тижня опустилось видання БУГ. Зокрема, відвідуваність сайту за минулий тиждень неабияк впала. Так, в середньому щодоби сайт читає 7 326 осіб. Натомість значно зросла глибина відвідуваності – до 20%.


9. Волинська правда

Дев’яте місце цього тижня посіло інтернет-видання «Волинська правда», яке довгий час закривало весь рейтинг ТОП-10 найбільш популярних видань Волині. Так, середня відвідуваність сайту минулого тижня трималась на рівні 5 352 особи. Також варто зазначити, що видання показує один з найвищих показників глибини відвідуваності, який становить 22 %.


10. Таблоїд Волині

А от на десяту сходинку цього тижня просіло видання Таблоїд Волині, яке постійно обіймало 8-9 місце в рейтингу. Зокрема, середньодобова відвідуваність сайту впала на більш, як 2 000 хостів.  Так, середньодобовий показник відвідуваності сайту становить 5 334 відвідувачі. Окрім цього, варто зауважити, що глибина відвідуваності сайту з врахуванням регіональних та всеукраїнських заходів зросла до 19%.

Також непогані темпи демонструють такі регіональні інформаційні сайти як Кордон, Волинь.Online, Волинська служба новин та ВолиньUA.

За кількістю регіональних хостів (ІР-адреса мережі, яка видається провайдером або регіональним інтернет-реєстратором) ми визначили ТОП-10 волинських видань, які щодня виходять на першу сторінку «Рейтингу по групі ЗМІ та періодика» в області. А, себто, є найбільш популярними саме серед волинських інтернет-користувачів.

Окрім цього, на сайті видання Перший в окремому рейтингу ЗМІ триває голосування за улюблені інтернет-видання.

Інформація збиралась протягом останніх 7 днів тижня з урахуванням не лише щоденних хостів у робочі дні, а й у вихідні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Аварія в Луцьку: Mercedes «наздогнав» Opel. ФОТО
Наступна новина Звернення щодо звільнення політичних бранців в РФ
Останні новини
Схожі новини