Топ-5 нових трендів у дизайні інтер'єру

Топ-5 нових трендів у дизайні інтер'єру
Фото: Наша плитка

Як перетворити тривіальний життєвий простір в затишний куточок, де оптимально поєднувалась би функціональність і вишукана естетика?

Фахівці студії дизайну Євгена Кваші поділилися секретами модного інтер’єру у 2019-му, – пише видання Вікна.

 

Теракотова підлога

З моди виходять глянсова плитка і керамограніт для підлоги. У наступному році актуальним стане матове покриття для підлоги відтінку натуральної глини. Пам’ятаєте руді дошки на підлозі в хрущовках? Ось це приблизно воно! Якщо хтось не встиг поміняти стару підлогу, то вже і не треба.

Плитку кольору теракот в новому сезоні рекомендують використовувати не тільки на кухнях і в санвузлах, але в житлових кімнатах. 

Перлова обробка

Європейцям набридла позолота. Червоний метал теж не в моді. Мідні, бронзові змішувачі, які були популярними в минулих сезонах, втрачають актуальність, поступаючись місцем ніжній обробці перлового відтінку. Перлове сяйво виглядає вишукано і благородно, не впадаючи при цьому в очі. До того ж поєднується практично з усіма інтер’єрними відтінками. Перлова обробка і аксесуари відмінно підходять під класичний стиль.

Імітація мармуру

Екостиль досі в тренді. Додавати натуральності своєму житлу дизайнери пропонують за допомогою мармуру.

Монтувати по всій квартирі цей благородний, але далеко не найдешевший камінь необов’язково. Підійдуть імітації і навіть мармурові зображення на тканині. Штори, подушки - текстиль з «кам’яними» принтами сьогодні можна знайти у колекціях багатьох брендів товарів для будинку.

Плитка-гексагон

Квіткові і рослинні принти поступаються місцем геометрії в дизайні інтер’єру. У наступному році зверніть увагу на шестикутник або його більш м’яку варіацію - візерунок «соти». У давнину гексагон, як гармонія в симетрії, символізував достаток. Тоді вірили, що використання такого зображення захищає будинок від поганого впливу ворогів, а людині подарує бджолину працьовитість і сімейне щастя.

Геометричні візерунки з шестикутниками наносять на керамічну плитку для оздоблення стін і підлоги. Такі моделі часто стилізують під дерево, бетон або імітацію асфальтової кладки. 

Широкі шафи на всю стіну

Ще один тренд заявив про себе в кінці цього року, в наступному ж йому пророкують масове використання. Шафи без ніжок все частіше з’являються в стандартних колекціях виробників кухонних і спальних меблів. Кріпляться вони задньою стінкою до стіни і стелі.

Меблі, що впираються в стелю, - це не просто модно, а й функціонально вигідно. Завдяки використанню повної поверхні стіни з’являється додаткове місце для зберігання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк засипатиме снігом: погода на 17 грудня
Наступна новина Порошенко розповів про майбутнє волинського монастиря, куди їздить молитися Медведчук
Останні новини
Схожі новини