Торчинська ОТГ має шанс збільшитися 

Торчинська ОТГ має шанс збільшитися 

У селі Городині Рожищенського району відбулися громадські слуханння, які були присвячені питанню приєднання до уже існуючої Торчинської об’єднаної територіальної громади, що у Луцькому районі Волинської області.

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Як розповіла радник із децентралізації Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Оксана Урбан, жителі висловили думки про необхідність прискорення цього процесу, оскільки в минулому Городинівська сільська рада входила до складу Торчинської об’єднаної територіальної громади. 

З огляду на це жителі під час громадських слухань прийняли одноголосне рішення про приєднання до Торчинської ОТГ. 

Зауважимо, що на громадські слухання прибуло кілька десятків мешканців села. 

Радник з муніципальних послуг Катерина Степчук наголосила на тому, що внаслідок приєднання до Торчинської ОТГ Городинівська громада прийме у своє розпорядження земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині Volkswagen збив велосипедиста з Київщини
Наступна новина Волинські сміттєзвалища - переповнені. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини