Три двійні за день. Якими є будні Волинського перинатального центру

Три двійні за день. Якими є будні Волинського перинатального центру
У перинатальному центрі

У Волинському перинатальному центрі на світ з’явилося уже понад 80 малюків, зокрема і три двійні. Попри нетривалий період роботи, тут приймають пацієнтів з усіх куточків України. 

Про це у сюжеті Сфери-ТВ.

Фінансуванням директорка перинатального центру Ірина Горавська задоволена. Працівниками теж тішиться, але їхньою кількістю – не зовсім.

«Середній медичний персонал отрмує мінімальні зарплати, вони виїжджають за кордон, і тому їх дуже важко знайти», – розповіла Ірина Горавська.

У стінах закладу уже народилося більше як 80 немовлят. Чого лише вартий вівторок – у цей день з’явилися на світ відразу три двійні. 

Центр може похизуватись найсучаснішим обладнанням, яке дозволяє доглядати немовлят, починаючи з 22 тижнів. Пологові кімнати оснащені за найвищими стандартами.

Працівники радо діляться своїми враженнями від роботи  та пишаються, що можуть працювати у місці, де народжується життя.

Читати також: У Волинському перинатальному центрі народились перші діти

«Безмежна радість, коли ти їх виписуєш, даєш батькам вперше на руки. Описати емоції батьків, коли вони беруть дитину вперше на руки, неможливо. Тому наша робота – це суміш великої відповідальності, недоспаних ночей і одночасно радості від того, що батьки отримують можливість взяти на руки свою дитину», – каже завідувачка відділення інтинсивної терапії Тетяна Матева.

Нагадаємо, Волинський обласний перинатальний центр відкрили 18 липня.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк несподіваний. Топ 5 незвичних екскурсій містом
Наступна новина Будуємо будинок. Чи так уже й легко підвести воду, газ та світло
Останні новини
Схожі новини