Троє людей опинилися в лікарні після погрому на ринку в Луцьку

Троє людей опинилися в лікарні після погрому на ринку в Луцьку
На фото Ігоря Дині: один із постраждалих у ніч погрому на ринку

Троє лучан звернулося до  лікарів після нічної трощі на Старому ринку в Луцьку. Двоє з них після огляду госпіталізовані у відділення нейрохірургії Луцької міської клінічної лікарні. 

Про це «Першому» повідомили у медзакладі.

Нагадаємо, у ніч із 4 на 5 лютого у Луцьку відбулася спроба знесення контейнерів з частини Старого ринку. Поява на місці невідомих людей у балаклавах та двох грейдерів, які трощили майно, незважаючи на людей, збурила підприємців. 

Після подій на території ринку до Луцької міської клінічної лікарні звернулося троє людей. З них двоє підприємців ринку та один працівник муніципальної варти. 

Одному підприємцю медики надали допомогу (у нього була розсічена брова) і відправили додому. Іншого – госпіталізували через скарги на погане самопочуття, травми голови та підозру на струс мозку. 

Працівник муніципальної варти теж перебуває в лікарні. У нього гематоми, закрита черепно-мозкова травма, підозра на струс мозку. За неофіційною інформацією, його побили.

Після нічної трощі на ринку поліція відкрила кримінальне провадження, розслідування взяв під особистий контроль начальник ГУНП Волинської області Петро Шпига. Уночі там побував голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко. 5 лютого підприємці протестують під стінами міської ради. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Пустовіта у відставку!». Підприємці Старого ринку оточили керівників Луцька
Наступна новина «Поліція стала на бік натовпу невідомих осіб, а не закону», – Луцькрада про нічні події на ринку
Останні новини
Схожі новини