«Центр Луцька смердить лайном», – депутат

«Центр Луцька смердить лайном», – депутат

Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук дорікнув луцькій владі, що вона нічого не може вдіяти зі смородом у місті.

Про це ідеться у його дописі у Facebook.

«Центр Луцька - смердить лайном! Смердить – навіть не те слово!

Ну не може влада навести лад з цією проблемою, але ж як живеться цим сукам, які скидають відходити у центральну каналізацію?

Просто падли! Зловити та скинути разом з тим гімном!» – написав обранець.

Нагадаємо, що проблема смороду у різних районах Луцька стоїть гостро уже давно.

Влада каже, що головна причина – несанкціоновані зливи помий в стічну каналізацію. Створили навіть робочу групу, яка, втім, стверджує, що запахи мають несистемний характер.

Тим часом перший заступник голови Державної екологічної інспекції у Волинській області Сергій Шеремета висловив припущення, що поля фільтрації під Луцьком та так звані мулові карти заповнені на 100 %.

На його думку, не покращує ситуацію і забудова довкола Луцька, виробництво на цукровому заводі та ковбасні виробництва, адже відходи можуть потрапляти до звичайної каналізації, де вони вступають у хімічну реакцію, що разом із переповненими муловими полями і породжує неприємний запах.

Дійшло до того, що лучани у петиції просять самого президента «посприяти запобіганню екологічної катастрофи у місті та районі», а також притягнути відповідальних.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Грантові кошти: скільки і на що потратила Волинь. ВІДЕО
Наступна новина На Одещині юнак загинув, роблячи селфі
Останні новини
Схожі новини