Центральна влада ще може передумати. Чи буде у Луцьку локдаун з 8 січня

Центральна влада ще може передумати. Чи буде у Луцьку локдаун з 8 січня
Фото ілюстративне

Луцький міський голова Ігор Поліщук поки не знає, чи запроваджуватиметься у Луцьку локдаун з 8 по 24 січня. Наразі, каже посадовець, центральна влада шукає інші варіанти.

Про це Ігор Поліщук розповів «Першому».

Нагадаємо, уряд вирішив запровадити суворий карантин в Україні з 8 по 24 січня. Торгувати можна буде продуктами, засобами гігієни, ліками, кормами для тварин, насінням та добривами. Натомість ресторани, спортзали, торгово-розважальні центри повинні зачинитися.

Водночас 4 січня у ЗМІ з посиланням на джерела в Офісі президента з’явилася інформація про те, що локдаун можуть перенести на кінець січня. Мовляв зараз захворюваність невелика, а після свят вона може вирости.

Міський голова Луцька Ігор Поліщук каже, що поки не планує скликати сесію міської ради. Нагадаємо, у березні саме цей орган виконував рішення уряду та запроваджував у місті суворі обмеження.

«За попередньою інформацією, зараз питання щодо впровадження локдауну переглядається центральними органами влади. Тому чекаємо остаточного рішення», - сказав Ігор Поліщук.

За його словами, перегляд рішення про локдаун може закінчитися у середу, 6 січня. Відтак тоді стане відомо – буде в державі і Луцьку зокрема локдаун чи ні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Допомагав «відкосити» від армії. На Волині військовий комісар попався на хабарі 1 тисяча доларів
Наступна новина Визначили, скільки буде працівників у нових РДА на Волині
Останні новини
Схожі новини