Ці продукти викликають сонливість

Ці продукти викликають сонливість

Саме такі продукти краще вживати ввечері, а не вранці, оскільки вони викликають розслаблення та сонливість.

Після ситної трапези частенько виникає бажання прилягти, а не рухатись вперед у справах. А все тому, що деякі смаколики викликають сонливість, пише Максимум

Запам'ятайте, з цих продуктів краще не починати ранок, якщо у вас шалені плани на день:

Банани

Банан може зарядити енергією, якщо з'їдати не більше одного за день. Звісно ж, він не має бути єдиним компонентом трапези. А от кілька бананів не лише позбавляють спазмів, а й вповільнюють пульс, заспокоюють та викликають бажання поспати. Причиною для цього є вмість калію та магнію.

Молочні продукти

Улюблений бутерброд з сиром або вівсянка на молоці можуть не тільки не додати потрібної кількості сил, а й зробити пробудження складнішим. Тому не дивно, чому у багатьох країнам дітям завжди ввечері дають склянку молока для гарного сну.

Борошняні продукти

Солодощі, випічка та навіть макарони є не найкращою ідеєю для сніданку. Всі вони викликають стрибки глюкози в крові, то додаючи енергії, то забираючи її.

Смажені страви

Трапеза, до якої входить багато смажених смаколиків, точно викличе бажання спати. І це не через заспокійливих ефект, а тому, що таку їжу доволі складно та довго перетравлювати. Тому вся енергія йде на переробку перекусу.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Замість будильника: з'явився додаток, який постійно нагадує про смерть
Наступна новина «Бандерштат» - у топ-10 кращих українських фестивалів
Останні новини
Схожі новини