У 5-ти волинських громадах створять молодіжні ради. СПИСОК

У 5-ти волинських громадах створять молодіжні ради. СПИСОК

П'ять волинських громад приєдналися до проекту «Маю думку», одним з перших етапів реалізації якого є створення молодіжних рад при громадах.

У проекті беруть участь Княгининівська, Зимнівська, Смідинська, Литовежська та Устилузька громади, – повідомила в Facebook голова першої Олена Твердохліб.

«Княгининівська ОТГ разом з Зимнівською, Смідинською, Литовежською та Устилузькою ОТГ стала учасником проекту «Маю думку», який буде 11 місяців проходити у Волинській області з метою створення молодіжних рад у цих громадах», – повідомила вона.

«Всіх молодих (не тільки тілом, але і душею) людей віком від 16-ти до 40-а років запрошуємо прийняти участь у створенні молодіжної ради, метою якої буде створення проектів розвитку ініціатив молоді в громаді та поданні ідей при формуванні проекту бюджету ОТГ на 2019 рік, у яких будуть враховуватись побажання молодих людей громади», – закликала Олена Твердохліб.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ігор Гузь: про шахти, вибори, Савченка та можливий перехід в УКРОП
Наступна новина «Приємно і з користю»: лучан запрошують на еко-сплав
Останні новини
Схожі новини