У День святого Миколая біля Луцька встановлять рекорд. Хто може стати його учасником?

У День святого Миколая біля Луцька встановлять рекорд. Хто може стати його учасником?
Фото ілюстративне

Під час відкриття головної ялинки Боратинської громади планують встановити рекорд України – зібрати на одній локації понад 100 осіб з іменем Миколай (Микола) чи похідними від цього імені прізвищем або по батькові.

Про це повідомили на сайті Боратинської сільської ради.

Подія запланована на 19 грудня. Початок – о 15:30.

«Кожен носій імені Миколай (Микола) чи похідних від цього імені (Миколайович, Миколаївна, Миколайчук та ін.) має змогу стати учасником рекорду України та вписати своє ім’я в історію», – йдеться у повідомленні.

Кожному, хто хоче стати учасником рекорду, потрібно у вказаний день та вказаний час завітати у Боратин на святкове дійство з документами, які посвідчують особу, зареєструватися в організаторів рекорду та спільно з іншими учасниками об’єднатися на одній локації, зафіксувавши рекорд України.

Нагадаємо, у неділю, 15 грудня у Луцьку офійційно зареєстрували два рекорди України. Зокрема у клубі «Майдан» встановили кулінарний рекорд – приготували 101 пісну страву.

А семирічний хлопчик з Луцька Володимир Каліш офіційно став рекордсменом – наймолодшим в Україні модератором зустрічей з дитячими письменниками, дитячим волонтером у літературній діяльності з популяризації прочитаних книг. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, хто буде керувати Волинською обласною клінічною лікарнею
Наступна новина У Нововолинську провели конкурс бізнес-проєктів. Перемогла ідея відкрити барбершоп
Останні новини
Схожі новини