У ФК «Волинь» прокоментували сенсаційну заяву Авакова про договірні матчі. ОНОВЛЕНО

У ФК «Волинь» прокоментували сенсаційну заяву Авакова про договірні матчі. ОНОВЛЕНО

Спортивний директор футбольного клубу «Волинь» Валентин Кошельник (на фото) прокоментував заяву міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо корупційних схем в українському футболі. Нагадаємо, 22 травня міністр заявив, що поліція викрила корупційну схему в футболі, учасниками якої щонайменше 50 футбольних клубів та група арбітрів. Зокрема, нібито одному з українських арбітрів пропонували 100 000 гривень за сприяння у перемозі ФК «Суми» в протистоянні з ФК «Волинь».

У коментарі Першому він звернув увагу на те, що істинну в цій справі повинні встановити правоохоронці, та додав, що ФК «Волинь» не причетний до футбольних корупційних схем.

«Зверніть увагу, що в заяві Арсена Авакова не йдеться про підкуп нашим клубом арбітрів, а якраз навпаки – про підкуп арбітра проти нас»,  – додав посадовець.

Також він прокоментував слова правоохоронців про те, що нібито футболісти «Волині» у матчі з ФК «Суми» не вистрибували під час виконання штрафного удару, щоб дати змогу забити гравцям сумської команди. За словами Валентина Кошельника, це судження не відповідає дійсності.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Митницю вчергове очорнили через зареєстровані в Литві автомобілі», - Кривіцький
Наступна новина Порівняно з минули роком, середній розмір субсидії зменшився на 59 %
Останні новини
Схожі новини