У Камені-Каширському відкрили Центр підготовки газозварювальників. ФОТО

У Камені-Каширському відкрили Центр підготовки газозварювальників. ФОТО
Джерело фото: Фейсбук

Камінь-Каширському вищому професійному училищу закупили сучасне обладнання для навчальних майстерень для підготовки електрогазозварювальників.

Про це розповів голова Волинської ОДА Олександр Савченко на сторінці у Фейсбук.

Відкриття центру підготовки газозварювальників відбулося 27 листопада. 

«Цьому проекту три роки, він на фінішній прямій. Обійшовся він у півтора мільйони гривень європейських коштів, стільки ж з обласного, й близько 150 тисяч дало училище. Професія електрогазозварника на сьогоднішній день витребувана на ринку праці. Для нас важливо, щоб молодь могла працювати і в будівництві, і в промисловості – для цього вони повинні вміти користуватися сучасним обладнанням, таким, як встановлене. Це станки сьогоднішнього дня, потужні та новітні», – розповів губернатор.

Голова ОДА стверджує, що відкриття такого центру в Камінь-Каширському забезпечить вдосконалення практичної підготовки учнів, слухачів закладів професійної освіти із зварювальних технологій, підвищення кваліфікації фахівців підприємств півночі Волинської області, впровадження у навчальний процес новітніх виробничих технологій із застосуванням сучасного обладнання, інструментів і матеріалів.

Загалом на створення Навчально-практичного центру використано 3,12 млн грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Росії арештували частину захоплених українських моряків
Наступна новина Гостре питання: Волинь вимагає врятувати пресу на селі
Останні новини
Схожі новини