У Луцьк приїде «десант зі Львова», щоб передавати досвід «реформування»

У Луцьк приїде «десант зі Львова», щоб передавати досвід «реформування»

Ініціативна група «Urban Hub Lutsk» у партнерстві з Львівською міською радою організовують захід під назвою «UrbanTalks Луцьк & Львів», на який завітають представники влади міста Лева.

Захід запланували на 5 липня у внутрішньому дворику Волинського коледжу НУХТ (Кафедральна 6). Початок о 18:00, – йдеться на сторінці заходу в Facebook.

Як повідомили організатори, UrbanTalks Луцьк & Львів — це дружній діалог та пошук дотиків партнерства між містами. Під час події «реформатори міста Лева» передадуть досвід та розкажуть про місцеві успішні кейси просторового планування та інтегрованого розвитку, залучення мешканців до прийняття рішень, партисипативні практики управління містом, розвиток науки, ІТ та інше.

В програмі зустрічі лекції на такі теми: 
- Сучасне місто: стратегія ідентичності – Андрій Садовий, міський голова Львова.
- Успішні стратегії міста. Приклад Львова. Який ефект від реалізації стратегії отримує місто – Олександр Кобзарев, директор Комунальної установи “Інститут міста”.
- Міське планування. Архітектурні принципи для Львова – Юліан Чаплінський, начальник управління архітектури, головний архітектор Львова. 
- Екосистема міста для створення стартапів – Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.
- Як залучити мешканців до прийняття рішень. Приклад Львова – Олександра Сладкова, заступник директора Львівського комунального підприємства “Інститут просторового розвитку”.
- Який ефект конференц індустрія приносить для міста? – Ліна Остапчук, директор комунального підприємства «Львівське конференц-бюро».

«Захід буде цікавий для власників бізнесу, топ-менеджменту і активних громадян, які прагнуть змінити місто Луцьк. Якщо Вам не байдуже, яким наше місто буде завтра - долучайтесь до заходу та до обговорення!» – кажуть організатори.

Участь у заході вільна. Лишень потрібно зареєструватися за короткою формою - https://docs.google.com/forms/d/1Hs0Cf2_pTi8lA1aWZDeL9KDVWwPWE1X0w72SuD6vtJY/viewform?edit_requested=true

Довідка

«Urban Hub Lutsk» – представники місцевого бізнесу і громадського руху, які прагнуть розвивати місто. Ви спитаєте як саме? До прикладу, проведення щомісячних зустрічей на тему Луцька та його розвитку в сферах бізнесу та культури.

Читайте також: Андрій Садовий у Луцьку: від політики до сміття

 


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили графік роботи луцького ЦНАПу у вихідні
Наступна новина У Луцьку в парку помітили прибульця. ФОТО
Останні новини
Схожі новини