У луцькій школі збирали гроші для порятунку хворих діток. ФОТО

У луцькій школі збирали гроші для порятунку хворих діток. ФОТО
Гроші збирали для трьох хворих діток (фото: Фейсбук)

У Луцьку в школі №21 збирали гроші на благодійній акції задля порятунку трьох діток, яким терміново потрібні гроші на операції та лікування.

Зокрема, 30 800 гривень передали онкохворій Аріні Самчук, яка вже декілька років бореться із пухлиною головного мозку, йдеться у спільноті «Допоможемо Арінці Самчук разом».

«Все почалося з ідеї здати макулатуру, усі списані шкільні зошити, блокноти, альбоми, чернетки, журнали і тим самим допомогти хворим діткам. Також була проведена ярмарка у самій школі,на якій старшокласники продавали солодощі та напої усім відвідувачам. Дякуємо кожному з Вас за підтримку та допомогу нашій сім’ї», – йдеться у дописі.

Окрім Аріни, гроші збирали для маленького волинянина Арсена Васечка на протез ока. Як розповіла у Фейсбуці Оксана Петрук, від школи хлопчику передали 31 000 гривень.

«Іноді доводиться чути нарікання на сучасну молодь, а я скажу, що ви просто супер! Ви - рівень, ви - приклад чуйності, взаємопідтримки, креативу», – написала вона.

Також гроші збирали для 13-річного Андрія Нестерука, якому нешодавно успішно пересадили кістковий мозок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині найбільше безробітних серед людей з вищою освітою
Наступна новина Як долетіти і де жити: луцька блогерка розповіла про подорож на Балі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини