У Луцькраді обіцяють підприємствам юридичний захист, якщо їх штрафуватимуть через карантин

У Луцькраді обіцяють підприємствам юридичний захист, якщо їх штрафуватимуть через карантин
Фото ілюстративне

Луцькрада обіцяє юридичний захист усім підприємцям, підприємствам, установам та організаціям, щодо яких буде складено протокол про порушення правил карантину у зв'язку із внесенням Луцька до червоної зони.

Про це повідомив радник міського голови Ігор Поліщук у фейсбуці.

«Буде надано повний спектр юридичних послуг по захисту в суді та оскарженню вказаних протоколів», – запевнив посадовець.

Для отримання такої допомоги він радить звертатися в Управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради. Довідки за телефоном (0332) 777-885.

Нагадаємо, 31 липня комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) розділила Україну на 4 карантинні зони залежно від рівня захворюваності на COVID-19. Луцьк потрапив у «червону» зону. Згідно з новими правилами, в місті мають зупинити громадський транспорт, закрити ТРЦ, кафе і ресторани, а також заборонити відвідування навчальних закладів.

Міська влада Луцька заявила, що всупереч розпорядженню центральної влади не зупинятиме громадський транспорт і не закриватиме кафе і ресторани міста.

Згодом Степанов заявив, що на таке рішення місцевих урядників вплинула політика.

Окрім того, він зауважив, що органи місцевої влади не можуть пом'якшувати карантинні обмеження, встановлені урядом.

У Луцьку суб'єктам господарювання приносили попередження про встановлення у місті жорсткого карантину із 3 серпня.

За словами радника міського голови Ігоря Поліщука, поліція попереджала перевізників про те, щоб не виходили 3 серпня на рейси, бо одразу почнуть складати протоколи й направляти їх у суд для накладення штрафу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині ще 61 людина заразилася коронавірусом. У Луцьку – 26
Наступна новина У Старовижівському районі одужали всі хворі на коронавірус
Останні новини
Схожі новини