У Луцьку через прорив на мережі без тепла залишилися 46 будинків, 3 садочки та школа

У Луцьку через прорив на мережі без тепла залишилися 46 будинків, 3 садочки та школа
Фото ілюстративне

У Луцьку через прорив на магістральній тепловій мережі без тепла та гарячої води залишились 46 будинків, 3 дитячі садки та одна школа.

Про це інформує пресслужба ДКП «Луцьктепло».

Станом на 2 грудня у зв’язку із виконанням робіт на магістральній тепловій мережі подачу опалення та гарячої води тимчасово припинено від 6 центральних теплових пунктів у Завокзальному районі.

Зокрема, йдеться про роботи з ліквідації витоку на магістральній тепловій мережі Ø530 мм на вул. Воїнів-Афганців. Попередньо аварійною бригадою підприємства було виконано усі підготовчі роботи, щоб впродовж дня виконати зварювальні роботи та ліквідувати витоки.

Відтак, впродовж дня та на час виконання робіт послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води тимчасово припинено від 6 ЦТП на просп. Соборності, 24б, 29, 44, вул. Ветеранів, 17, вул. Чорновола, 2а, вул. Карпенка-Карого, 11б. Загалом без послуг тимчасово залишаються 46 житлових будинків, 3 дитячі садочки та 1 школа.

Читати також: Якою буде зима цьогоріч та до яких температур готуватися українцям


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відремонтовану площу перед РАЦСом показали з висоти пташиного польоту
Наступна новина На Волині автівка збила пенсіонерку. Жінку госпіталізували
Останні новини
Схожі новини