У Луцьку чистять та ремонтують фонтани

У Луцьку чистять та ремонтують фонтани
Фото «Суспільного»

У Луцьку тривають ремонтно-відновлювальні роботи на шести міських фонтанах. Водограї очищають і готують до роботи працівники комунального підприємства «Луцькводоканал».

Про це «Суспільному» розповіла речниця підприємства Ольга Федоренко.

Майстри впорядковують системи постачання води, фарбують і герметизують шви на фонтанах, а також зчищають наліт із мармурових плит та прибирають всю площу фонтанів.

Готують до ввімкнення каскадний фонтан, що в Центральному парку культури та відпочинку, – зазначив майстер «Луцькводоканалу» Олексій Ковальчук. Майстри підприємства чистять фонтани від вапняного нальоту та іржі.

На іншому водограї, що знаходиться у сквері генерала Алмазова біля гімназії № 4, комунальники очищають форсунки – пристрої для розпилення води, – каже працівник КП «Луцькводоканал» Валентин Матіюк.

Перевірили стан форсунок та замінили несправні на нові і на центральному світломузичному фонтані. Також майстри оновлюють лавки навколо, перевіряють справність електрики і налаштовують системи, – говорить працівник Микола Малик.

Чи будуть в умовах воєнного стану працювати в Луцьку фонтани – вирішуватиме міська влада, – зазначила речниця «Луцькводоканалу» Ольга Федоренко.

«У нас є шість фонтанів, усі вони проходять профілактичний період. Всі роботи проводяться силами підприємства, бо у нас достатньо кваліфіковані працівники, є матеріально-технічна база», – додала речниця.

Наразі майстри комунального підприємства «Луцькводоканал» повністю  завершили роботи та підготували до сезону фонтан «Квітка» на проспекті Волі.

Нагадаємо, у Луцьку на толоку вийшли більше тисячі людей та зібрали 25 вантажівок сміття. Прибирали парки, сквери та прибережні території.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як лучани освячували вербу у центрі міста. ФОТОРЕПОРТАЖ
Наступна новина У Луцьку прикордонник прийняв таїнство хрещення
Останні новини
Схожі новини