У Луцьку на коронавірус захворіла працівниця відділення пошти, – ЗМІ

У Луцьку на коронавірус захворіла працівниця відділення пошти, – ЗМІ
Відділення поштового зв’язку на проспекті Волі у Луцьку (фото ІА Волинські Новини)

У Луцьку на COVID-19 захворіла працівниця відділення поштового зв’язку, що на проспекті Волі. Попри це, відділення досі працює. 

Про це пише ІА Волинські Новини, посилаючись на власні джерела. 

За інформацією видання, наразі жінка перебуває на лікуванні у Волинській обласній інфекційній лікарні. Спочатку працівниця відділення підозрювала грип, але в суботу, відпросившись з роботи, вона зробила тест на коронавірус, який дав позитивний результат.

Також підозра на коронавірус є і у водія відділення, який контактував із хворою, однак наразі ця інформація не підтверджена.

Варто додати, що відділення досі працює. Окрім того, наголошують, «Укрпошта» відмовляється робити тести працівникам відділення – їм кажуть звертатися до своїх сімейних лікарів.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

У волинській дирекції «Укрпошти» повідомили, що наразі офіційної інформації з приводу захворювання працівниці третього відділення немає, однак підтвердили, що тест на COVID-19 жінка здавала. Також у дирекції розповіли, що до медзакладу, де перебуває на лікуванні працівниця відділення, подали запит, аби отримати інформацію про її стан.

Читати також: «Уже маємо хворих стоматологів». У Луцькраді кажуть, що ситуація з коронавірусом у місті складна

Нагадаємо, на Волині зафіксували спалахи коронавірусу на двох великих підприємствах: Володимир-Волинська птахофабрика та «Волиньхолдинг» (Торчин-продукт).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Уже маємо хворих стоматологів». У Луцькраді кажуть, що ситуація з коронавірусом у місті складна
Наступна новина На Волині 15 амбулаторій не можуть здати в експлуатацію через брак коштів
Останні новини
Схожі новини