У Луцьку на перевезення пільговиків хочуть виділити 75 мільйонів

У Луцьку на перевезення пільговиків хочуть виділити 75 мільйонів
Фото ілюстративне

У Луцьку на перевезення пільгових категорій громадян передбачили 75 мільйонів гривень.

Про це йшлося у понеділок, 27 січня, під час засідання комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, повідомляє ІА ВолиньPost.

Директор департаменту соцполітики Вікторія Майборода розповіла, що у місті планують продовжити програму соціального захисту населення 2019-2020 років ще на два роки та внести низку змін.

Депутат Тарас Шляхтич зазначив, що програмою цьогоріч передбачають 75 мільйонів на пільгове перевезення пасажирів і поцікавився, чи актуальною буде сума у зв’язку з введенням АСОП (автоматизована система оплати проїзду).

«Сьогодні коефіцієнт перевезення фактичних пільговиків до платно перевезених пасажирів складає десь 1,02. Далі коефіцієнт буде фактично один до одного. Але витрати не електроенергію в ЛПЕ залишаються. Якщо передбачених на компенсацію коштів не вистачить, треба буде шукати шляхи підтримки», – сказав директор департаменту економічної політики Борис Смаль.

Нагадаємо, впровадження електронних квитків показало, що Луцьке підприємство електротранспорту насправді перевозить менше пільговиків, ніж вважалось раніше. Через це останньому можуть зменшити компенсацію з міського бюджету.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина П’ять прийомів створення скандинавського стилю в інтер’єрі
Наступна новина «Влада на Волині забула про захисників Донецького аеропорту», – волинський «кіборг» Вадим Ваврищук
Останні новини
Схожі новини