У Луцьку питання відпочинку хворих на діабет дітей лишилося відкритим

У Луцьку питання відпочинку хворих на діабет дітей лишилося відкритим

У Луцькій міській раді обговорили, де та за скільки відпочиватимуть діти, що хворіють на цукровий діабет. Скільки путівок цьогоріч спромоглась оплатити міська рада, та які санаторії оздоровлюватимуть  таких діток, розповів Вікторія Яциняк, – ідеться в сюжеті Sfera-TV.

До членів бюджетної комісії з проханням про виділення коштів звернулась головний лікар дитячої поліклініки Луцька Оксана Лєщинська. Спершу, за словами начальника департаменту фінансів Луцькради Лілії Єлової, мали закупити 12 путівок в одному із санаторіїв матері і дитини. Виділена сума сягає майже 225 тисяч гривень. Однак, не так склалось.

Зрештою, на пропозицію продати 9 таких путівок зголосився санаторій «Березовий гай».

Відтак, департамент соцполітики пропонує виділені 225 тисяч розділити між батьками, аби вони вже безпосередньо закупили путівки в санаторію. Відтак, члени комісії задумались, чи, бува, батьки хворих діток просто не заберуть собі розділені кошти, а це не мало не багато, по 25 тисяч гривень на кожного.  Дійшли висновку, що детальніше це питання слід обговорити вже на сесії. Відтак голосувати не стали, а інформацію лише взяли до відома.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Ягодині затримали контрабанду транспорту майже на два мільйони гривень
Наступна новина Вітаміни увесь рік. У Луцьку відкрився магазин заморожених продуктів HoReCa
Останні новини
Схожі новини