У Луцьку почали чистити кладовища. ВІДЕО

У Луцьку почали чистити кладовища. ВІДЕО

У Луцьку почали розчищати цвинтарі від аварійних дерев і тих, що самі насіялися.

На цю справу з міського бюджету виділили 200 тисяч гривень, що вдвічі більше, ніж торік, – повідомляє 12 канал.

«Луцькі комунальники вже б давно почистили кладовища, але кажуть, що їм зрізати дерева заважають огорожі. Збирають ініціювати на рівні міста заборону встановлення «оградок» навколо могил», – йдеться у сюжеті.

«Погано дуже, що на старих могилах лишилися огорожі. Дерева в них попроростали. Ми не можемо чіпати такі могили, бо завтра або через 20 років може хтос підійти і сказати, що це чиясь власність», – розповів директор КП «Луцький спецкомпінат КПО» Василь Цетнар.

Попри це комунальники не лише розчищають території цвинтарів від дерев, але й за останні два роки замінили паркани навколо цвинтарів на вулицях Волидимирській та Потебні.

 
У Луцьку почали чистити кладовища

У Луцьку почали чистити кладовища https://youtu.be/P4uCm6LpFyQ У Луцьку почали розчищати цвинтарі від аварійних дерев і тих, що самі насіялися. На цю справу з міського бюджету виділили 200 тисяч гривень. Удвічі більше, ніж торік.

Posted by 12 Канал on Friday, 22 February 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Без репетиторів здати неможливо, – в Україні просять спростити програму ЗНО
Наступна новина У Луцьку хочуть підняти ціну на маршрутки
Останні новини
Схожі новини