У Луцьку просять світлофор поблизу дитячої поліклініки

У Луцьку просять світлофор поблизу дитячої поліклініки

На вулиці Чорновола в Луцьку просять облаштувати світлофор.

Про це йдеться в петиції, опублікованій на сайті Єдиної системи місцевих ініціатив.

«На вулиці В'ячеслава Чорновола розміщується відразу два заклади, «клієнтами» яких є діти, зокрема й зовсім маленькі. Йдеться про Луцьку міську дитячу поліклініку та Центр науково-технічної творчості учнівської молоді», – пише Сергій Хомінський.

«Свого часу вулиця В'ячеслава Чорновола не відзначалася аж таким інтенсивним рухом. Проте після того, як поклали якісне дорожнє покриття до вулиці Карпенка-Карого, а також проклали нову дорогу вулицями Агатангела Кримського та В'ячеслава Липинського, ситуація кардинально змінилася.

Нині «Чорновола» – це одна з найшвидкісніших та найзавантаженіших магістралей міста, яку більшість водіїв прогнуть «проскочити», щосили тиснучи педаль газу й не надто зважаючи на дітлахів, які поспішають на гуртки, або ж до лікаря», – переконує автор петиції.

Чоловік зазначає, що навпроти Луцької міської дитячої поліклініки та Центру науково-технічної творчості учнівської молоді об лаштовані зебри, проте нині їх «не вистачає».

«Нині ж назріла нагальна потреба встановити навпроти цих закладів світлофори та якісне освітлення, оскільки тисячі дітей щодня наражаються на смертельну небезпеку! Також є потреба у ще одному світлофорі – між цими закладами на вулиці Ветеранів», – йдеться в петиції.

Підтримати ініціативу можна за посиланням https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/1182


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина І автомобілісти, і дорожники: волинський «Спец Тех» працює там, де інші безсилі
Наступна новина Як у луцькому парку ловили водіїв-порушників. ФОТО
Останні новини
Схожі новини