У Луцьку розкажуть про постмодернізм в українській літературі

У Луцьку розкажуть про постмодернізм в українській літературі
джерело фото: lutsk.rayon.in.ua

25 липня «Мистецьке об’єднання «Стендаль» організовує другу лекцію проекту «Мистецтво після зламу: 1918-2018».

Захід відбудеться о 18:30 в книгарні «Є» (вул. Лесі Українки, 30). Вхід вільний, – повідомляють організатори.

Лекція називається «Літературний постмодернізм: українська версія». Лекторка: Лілія Лавринович – кандидат філологічних наук, доцент, викладачка факультету філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки.

«Постмодернізм у масовій свідомості часто асоціюється з хаосом, еклектикою та епатажем. Чи це справді так? Як почувається український літературний постмодернізм у контексті світовому? Який він, чи добрий вдався і чи досі живе?.. – відповіді на ці та інші питання спробуємо дати на лекції», – йдеться анонсі.

Нагадуємо, що проект «Мистецтво після зламу: 1918-2018» – це шість освітніх лекцій про культуру України, Латвії, Білорусі та Польщі. Мета проекту – поглибити знання лучан про мистецтво цих країн. Адже сучасна література саме цих держав буде представлена під час проведення Міжнародного культурного фестивалю Фронтера (17-18 листопада 2018 року, Луцьк).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку Павло Коробчук розкаже, як виглядатиме література майбутнього

Організатори: Мистецьке об’єднання «Стендаль», Департамент культури Луцької міської ради.

Партнери: Факультет філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки, Генеральне консульство Республіки Польща в Луцьку, Роман Бондарук, «Кромберг енд Шуберт».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де заночувати на Світязі. ВІДЕО
Наступна новина Лучан запрошують поринути в атмосферу Єгипту
Останні новини
Схожі новини