У Луцьку відкривається кав'ярня, в якій працюватимуть «сонячні» люди

У Луцьку відкривається кав'ярня, в якій працюватимуть «сонячні» люди
Кав'ярня «Старе місто»

У Луцьку знову запрацює кав’ярня «Старе місто» на вулиці Драгоманова, 11. Особливість її у тому, що тут відвідувачів обслуговуватимуть люди із синдромом Дауна.

Про це повідомила у фейсбуці Олена Мельник – мама одного із хлопців, які працюватимуть у закладі.

Відкриття кав’ярні відбудеться у четвер, 9 січня. Початок – о 12-й годині.

«Ви зможете скуштувати все таку ж ароматну каву та смачні тістечка, а ще до цього ж отримати сонячні усмішки та море позитиву від «сонячних» друзів в інклюзивній сонячній кав'ярні», – ідеться у повідомленні.

«Ми, мами цих особливих хлопців, довго до цього йшли: роздумували, вчилися і, нарешті, можливо, трохи з волі випадку зважилися дати шанс молодим людям працювати», – додала Олена Мельник.

Нагадаємо, кав'ярня-кондитерія «Старе місто», що на вулиці Драгоманова, 11, у підвалі аптеки-музею, закрилася у листопаді 2019-го. Перед цим навесні її виставили на продаж.

Власниками кав’ярні були двоє учасників АТО: Микола Кравчук та Анатолій Форманюк. Вона запрацювала у листопаді 2018 року. У закладі подавали гарячі напої та десерти власного виробництва. Також тут розповідали легенди про Луцьк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Різдво у луцькому соборі: обличчя свята
Наступна новина В Ірані розбився український літак із 176 людьми. Усе, що відомо про катастрофу на цей час
Останні новини
Схожі новини