У Луцьку відкрили нову кав'ярню з львівськими круасанами

У Луцьку відкрили нову кав'ярню з львівськими круасанами

У Луцьку відкрилася нова кав’ярня  мережі Lviv Croissants.  

Заклад відкрився 18 грудня на проспекті Молоді, 8г.

Ці «Львівські круасани» – другі у Луцьку і ювілейні – соті – у всеукраїнській мережі Lviv Croissants, яка розбудовується на умовах франчайзингу.

У закладі – солодкі і солоні круасани, а також можливісь зміксувати начинку на власний вибір. Найдешевші коштують 41 грн, круасан Цезар з куркою – 49 грн, круасан з лососем – 77 грн. Всього у меню –  близько 20 видів круасанів. 

Серед окремих додатків до круасана – курка, салямі, свинина, печериці, лосось, шинка, оселедець, яєшня тощо. З солодких начинок – шоколад, джем, банан, згущене молоко тощо. 

Кава еспрессо коштує  12 гривень, американо – 17, капучино – 24 або 29 грн.

«Інтер'єр у нас новий, у стилі лофт. Ми оздобили стіни дзеркалами і зробили інтер’єр трохи більш сучаним», — розповіла власниця «Львівських круасанів» на Молоді Альона Присяжнюк. 

Заклад працює щодня з 8:00 до 22:00. 

Lviv Croissants – українська мережа пекарень із широким асортиментом великих свіжоспечених круасанів з різними начинками. У мережі – 100 закладів. Власники «Львівських круасанів» на проспекті Молоді – луцькі підприємці Альона та Максим Присяжнюки. Донедавна вони були власниками іншого закладу всеукраїнської мережі – сидерії «Білий налив». 

Фото: Lviv Croissants Franchising


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ліга Сміху» у Луцьку. ТОП ЖАРТІВ ФІНАЛЬНОЇ ГРИ
Наступна новина Миколаї, Миколаївни та Миколайовичі. Біля Луцька встановили святковий рекорд
Останні новини
Схожі новини