У Луцьку Віра Агеєва презентує книгу про українсько-російські культурні відносини

У Луцьку Віра Агеєва презентує книгу про українсько-російські культурні відносини

У неділю, 2 жовтня, у Луцьку відбудеться презентація книги Віри Агеєвої «За лаштунками імперії». Організатори заходу: Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера» та видавництво «Віхола».

Команда міжнародного літературного фестивалю «Фронтера» оголосили про те, що відновлюють  роботу. І цьогоріч формат - не триденний захід, а майже щотижневі презентації книг, літературні зустрічі та інші культурні події. Усі вони матимуть благодійний характер, адже кошти за вхід перераховуватимуть волонтерському штабу “Ангар” для закриття потреб ЗСУ. Першою з таких була зустріч з Іреною Карпою.

Наступна зустріч відбудеться з відомою літературознавицею, критикинею та професоркою Національного університету «Києво-Могилянська академія», лавреаткою Шевченківської премії, членкинею журі премії «Книга року ВВС» Вірою Агеєвою. Ще до повномасштабного вторгнення, наприкінці 2021 року у видавництві «Віхола» вийшла її книга «За лаштунками імперії». Це дослідження україно-російських відносин у розрізі культури та літератури.  

«Опісля нашої розмови та прочитання книги кожен сам зробить висновок, чи треба нам музей Булгакова у Києві та твори російських класиків у шкільній програмі», - зазначають організатори заходу.

Презентація відбудеться 2 жовтня у Волинській обласній бібліотеці імені Олени Пчілки (вул. Шопена, 11) о 16 годині. Модеруватиме зустріч докторка філологічних наук, професорка, народна депутатка України Ірина Констанкевич. 

Під час зустрічі можна буде придбати книги авторки (кількість примірників обмежена) та отримати автограф.

Мінімальний внесок за вхід – 100 гривень. Усі кошти будуть передані Волонтерському штабу «Ангар». Посилання на Банку: https://send.monobank.ua/jar/AAtEJu6Lto. Скрін про оплату та прізвище/ім’я надсилайте на сторінки Фронтери у Facebook та Instagram


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на Волі горіло кафе
Наступна новина У місті на Волині відновили курси вивчення української мови
Останні новини
Схожі новини