У Луцьку встановили перші термінали для продажу електронних квитків

У Луцьку встановили перші термінали для продажу електронних квитків

У Луцьку почали встановлювати термінали для продажу електронних квитків і карток для проїзду.

Перші з’явилися в приміщенні компанії «Сіті кард», – йдеться в сюжеті UA: ВОЛИНЬ.

Інженер Костянтин Брагуца розповів, що апарати виконуватимуть декілька функцій:

«Можна купити картку, можна поповнити баланс картки чи купити квиток для разової поїздки. Ви платите за картку 35 гривень, якщо платите більше, гроші йдуть на залишковий баланс».

Один із терміналів працює у тестовому режимі. З його допомогою формують електронну чергу пільговиків, які отримують картки для проїзду. 

«Звичайно, зручно, кожен має номер, не буде ажіотажу, кожен отримуватиме картку згідно з номером в черзі», - розповіла пенсіонерка Світлана Савицька, яка скористалася терміналом.

«Другий раз прийшов, перший раз не хотів чекати, бо було багато людей. Кажуть, що в суботу менше, то я прийшов сьогодні взяти картку. Не буде талона – не будеш їздити», – зазначив пенсіонер Микола Ващук

Загалом у Луцьку встановлять сорок терміналів, розповів директор компанії Садік Яхші. За його словами, розташують їх у найбільш людних місцях міста.

«Вони будуть в приміщенні нашої компанії, в торгових центрах, ЦНАПі, департаменті соцполітики. З наступного тижня, орієнтовно з середи, вони працюватимуть», - додав директор.

За його словами, видали уже понад 10 тисяч пільгових карток.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Все, що відомо про конфлікт перевізників і міської ради у Луцьку
Наступна новина Антисанітарія та пережиток минулого. У міській раді пояснили, чому вони проти Центрального ринку
Останні новини
Схожі новини