У Луцьку зміни щодо передачі показників лічильників води

У Луцьку зміни щодо передачі показників лічильників води

Якщо раніше лучани передавали показники холодної води у КП «Луцькводоканал» та стоки гарячої води туди ж, потім подавали показники гарячої води в ДКП «Луцьктепло», то нині достатньо передати стоки гарячої води в КП «Луцькводоканал».

Також нагадують про те, що почався період подачі показників лічильників, який триває з 20 до 3 числа місяця, інформує «Луцьктепло». 

Отож, податки показники можна: 

  • за телефоном кол центру КП «Луцькводоканал» – +38 (0332) 28-40-40 з 7:45 до 20:00;
  • SMS-повідомленням та на Viber – +38 (067) 444 8777 (код вулиці_№будинку_№квартири_показник);
  • на електронну пошту – [email protected] або через особистий кабінет споживача oc.vd.lutsk.ua;
  • у скриньки самообслуговування, які розміщені в м. Луцьку за адресами: просп. Соборності, 25 / вул. Дубнівська, 26 / вул. Січова, 16 / вул. Леся Українки, 35 - «ЦНАП у м. Луцьку» / просп. Волі, 4-а – «Департамент соціальної політики». 

Якщо раніше лучани передавали показники холодної води у КП «Луцькводоканал» та стоки гарячої води туди ж, потім подавали показники гарячої води в ДКП «Луцьктепло», то нині достатньо передати стоки гарячої води в КП «Луцькводоканал», щоб після передачі бази «Луцьктепло» могло здійснити нарахування, яке ви побачите в квитанції. Вводити показник в терміналі самообслуговування або ще раз назвати їх працівникам банку чи пошти не потрібно.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянам розповіли, як захиститись від правця і що робити при травмах і ранах
Наступна новина Боратинська ОТГ - лідер за власними доходами серед волинських громад
Останні новини
Схожі новини