«Техніка на грані» – головний комунальник Луцька про розчистку снігу

«Техніка на грані» – головний комунальник Луцька про розчистку снігу

Луцькові не вистачає техніки для розчистки вулиць і тротуарів від снігу. Крім того, існує великий ризик того, що вона виходитиме з ладу – заявляє директор департаменту житлово-комунального господарства Луцька Юрій Крась.

Про це йшлося під час засідання комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, пише «ВолиньUA»

Зі слів Юрія Крася техніки не вистачає, але, попри це, вона працює протягом трьох днів без перестанку, лише водії працюють почергово.

Бобкат зламався відразу ж в той день, коли почав іти сніг.

«Техніка - на грані, адже вона не є новою, найновіша 2002 року, тому має ймовірно високі ризики поломок», - розповів Юрій Крась.

Директор департаменту повідомив, що для розчистки доріг у місті задіяно 7 одиниць техніки та 12 машин для розчистки тротуарів.

«З проспекту Волі та центру міста сьогодні вночі вивозитимуть сніг, окрім вулиці Лесі Українки. До слова, вчора (у середу, 19 грудня) з Театрального майдану вивезли 30 автомобілів», - наголосив Крась.

Вулицю Лесі Українки прибирати від снігу не будуть – додав Крась.

ЧИТАТИ ТАКОЖУ Луцьку скаржаться на нерозчищені зупинки

Також, Юрій Крась повідомив, що кошти для боротьби зі снігом уже закінчились.

Попередньо з бюджету виділяли 1 500 000 гривень, яких виявилось недостатньо. Тому до комісії ЖКГ звернувся директор «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич з проханням виділити з бюджету 2018 року додаткових 340 тисяч гривень.

Комісія підтримала звернення та планує винести це питання на сесію міської ради, як відбудеться у 21 грудня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку зупинка-розвалюха загрожує людям. ФОТО
Наступна новина Співбесіди через Скайп, резюме – відеороликом: як працює Волинський центр зайнятості. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини