У місті на Волині за кращу вишиванку можна виграти подорож у Париж

У місті на Волині за кращу вишиванку можна виграти подорож у Париж

24-го серпня до Дня Незалежності України у Нововолинську відбудеться святкова хода «Я по світу іду в вишиванці», де оберуть найкращі та найоригінальніші національні вбрання.

Головним призом стане путівка на 7 днів до Парижа, – пише БУГ.

Збір учасників почнеться о 14:45 біля кінотеатру «Україна», де журі прикріплюватиме кожному зірочку з особистим номером. Як повелось, хода рушатиме до пам’ятника Шевченку.

У конкурсі буде декілька номінацій: «З бабусиної скрині», «Найкраща жіноча вишиванка», «Найкраща чоловіча вишиванка», «Маленькі українці», «Національна родина», у кожній по 3 місця. Гран-прі конкурсу буде семиденна путівка до Парижа на одного.

Головою журі є знана в місті вишивальниця Світлана Іващенко. Також серед членів комісії – директор історичного музею Тетяна Марцинюк, зберігач фондів Ірина Ромашко, викладачі школи мистецтв Олена Киця, Алла Навроцька, Лілія Стрижишук.

Аби не повторюватись з переможцями, будуть враховуватись минулорічні протоколи.

«Є люди, які готуються, спеціально вишивають для конкурсу. Гран-прі справді цього року дуже серйозне, тому ми трохи хвилюємось, будемо дивитись на місці і обирати так, щоб не виникало питань стосовно вручення призу. Вбрання має бути цікавим, оригінальним, можливо, якась сучасна вишивка», – коментує Ірина Ромашко.

Як вказано у афіші заходів, церемонія нагородження за підсумками конкурсу «Я по світу іду в вишиванці» відбудеться о 16:10, де і буде вручено головний подарунок від міського голови – путівку за кордон.

21-го серпня на позачерговій сесії нововолинської міської ради мер Віктор Сапожніков зазначив, що цього року знайшли спонсорів для такого призу. Кого саме – не уточнив.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: День Незалежності в Луцьку: програма заходів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тату, шкіряне платтячко та підбори: луцька ведуча знялася в стильній фотосесії. ФОТО
Наступна новина У мене є претензії до Продана, – Юрій Луценко
Останні новини
Схожі новини