У мене є претензії до Продана, – Юрій Луценко

У мене є претензії до Продана, – Юрій Луценко
джерело фото: pravda.com.ua

Генпрокурор України Юрій Луценко збирає достатню кількість доказів щодо голови ДФС України Мирослава Продана, аби пізніше прийняти «процесуальне рішення».

Про це він розповів в інтерв’ю Українській правді.

«Так, у мене є претензії до Продана. Поки що я озвучую претензії до безлічі випадків щодо контрабанди, які допустили його підлеглі. Але зараз я працюю по справі, в якій у мене є претензії до нього персональні. В той момент, коли я здобуду достатню кількість доказів, зроблю процесуальне рішення», – говорить Генпрокурор.

«З моєї точки зору, уряд зараз має відновити юридичну особу Державну митну службу, друге – оголосити конкурс, призначити людину, яка має публічну довіру. Далі треба так спрацювати, як спрацювала Національна поліція, тобто набрати нову митну службу. Я кажу принаймні про керівників постів, пропустити їх всіх через конкурси, через оцінювання громадськості. Четверте – відновити аналітичні центри, які просто пропали, і п’яте – провести серйозну роботу з відомими всім контрабандистськими «сім’ями», – додав Луценко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинські митники розповіли, що найчастіше везуть контрабандою


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У місті на Волині за кращу вишиванку можна виграти подорож у Париж
Наступна новина «ONUKA» та 3D-мапінг: чим дивуватиме «Ніч у Луцькому замку»
Останні новини
Схожі новини