У МОЗі радять підприємцям у вихідні йти працювати в лікарні

У МОЗі радять підприємцям у вихідні йти працювати в лікарні
Фото ілюстративне

Заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак порадила підприємцям у вимушеному простої через карантин вихідного дня «шукати додаткові джерела доходу», а також йти працювати в лікарні

Про це Микичак сказала під час брифінгу, передає Еспресо.TV.

«Ми просто просимо оглянутися навколо себе і знайти інші додаткові джерела доходу, де можна заробляти під час карантину, з дому, онлайн, дистанційно, надаючи дистанційні послуги на винос, на вивіз і тому подібне», – заявила Микичак.

Так, Микичак запропонувала малому бізнесу «перетворювати проблеми у нові можливості, як це роками роблять медики у поліклініках, не маючи ресурсу з жебрацькою заробітною платою, але максимально надаючи якісні медичні послуги кожному громадянину».

Крім того, за її словами тимчасові робочі місця для підприємців у вимушеному простої готові надати лікарні. Вона зазначила, що наразі лікарні та центри медичної допомоги потребують «сильних і здорових робочих рук» – економістів, бухгалтерів, санітарів, техніків, працівників пральні і кухні, електриків, водіїв, сторожів, вахтерів, різноробочих тощо.

«Приходьте в лікарні. Ми маємо можливість прийняти на роботу кожного. Допоможіть медицині рятувати життя кожного з нас, наших рідних і близьких», – закликала Микичак.

Нагадаємо, 14 листопада, в Україні почав діяти встановлений Кабміном карантин вихідного дня.

16 листопада під стінами Волинської облдержадміністрації зібралися підприємці, які вимагають скасувати «карантин вихідного дня».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Горохівському районі – смертельна аварія. Водій їхав п'яний
Наступна новина У вихідні в центрі Луцька, попри заборону, працював ресторан
Останні новини
Схожі новини