У національному рейтингу сумлінних платників податків – п'ять волинських підприємств

У національному рейтингу сумлінних платників податків – п'ять волинських підприємств

П’ять волинських підприємств стали переможцями Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019».

З ініціативи ДПС України та Асоціації платників податків України 4 грудня 2020 року кращих платників податків вітали у столиці держави, повідомили у пресслужбі Головного управління ДПС у Волинській області.

Переможцем національного рейтингу в галузі промисловості стало ПрАТ «Нововолинський ливарний завод»,  у галузі медицини – волинський санаторій «Лісова пісня».

Дипломи переможців та нагрудні знаки «Сумлінний платник податків – 2019» їх представникам вручили начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук та голова ТВ ВГО АППУ у Волинській області Василь Дутко.

Представники ТОВ «Телемережі України» (переможець в номінації «Інформація та телекомунікація»), ТОВ «Холодтехсервіс» (переможець у номінації «Торгівля»), ТОВ «Теріхем Тервакоскі» (переможець у номінації «Промисловість») отримали нагрудні знаки та дипломи переможців на урочистостях у ДПС України за участі голови ДПС України Олексія Любченка, міністра фінансів України Сергія Марченка,  президента УСПП Анатолія Кінаха, президента Асоціації платників податків України Грігола Катамадзе.

Щоб отримати перемогу у всеукраїнському рейтингу, представники волинського бізнесу пройшли ретельний відбір на регіональному рівні.

Переможцями регіонального туру рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019» загалом стали 9 представників волинського бізнесу.

Серед переможців регіонального туру – також  АТ «Волиньгаз», ТЗОВ «Павлівський пивзавод», ТЗОВ «Житлобуд-2», ТОВ «Сільва транс уа»

«Рейтинг сумлінних платників податків заснований ще у 2011 році. Лише вшановуючи сумлінних платників податків, ми маємо підстави сподіватися на бюджетний успіх і стабільність у майбутньому. Саме відповідальний бізнес – основа фінансової безпеки і незалежності нашої держави», – наголосив голова ТВ ВГО АППУ у Волинській області Василь Дутко.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Щеплення від коронавірусу в Україні робитимуть у три етапи. Розповіли подробиці
Наступна новина Для бізнесу локдаун у січні безпечніший, ніж у грудні, – міністр
Останні новини
Схожі новини