У Порошенка закликають Зеленського здати волосся на аналіз. Наркотики можна виявити протягом 90 днів

У Порошенка закликають Зеленського здати волосся на аналіз. Наркотики можна виявити протягом 90 днів
Володимир Зеленський (джерело: Українська правда)

Команда кандидата у президенти Петра Порошенка вважає, що його опонент Володимир Зеленський не виконав обіцянку і не здав аналізи на алкоголь і наркотики належно, хоча сам ініціював їх.

Про це заявив речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв на брифінгу у п’ятницю, – повідомляє Українська правда.

«Відлити трохи крові на сувеніри своїм прихильникам – це не означає серйозно здати аналізи на алкогольну та наркотичну залежність, як це передбачено медичними протоками», – сказав Медведєв.

Читати також: Всі на аналізи: 10 фактів про батл Зеленського і Порошенка

Він наголосив, що власник лабораторії «Євролаб», яку обрав Зеленський, «є політично заангажованою зіркою каналів Медведчука» і «не приховував політичних симпатій до Володимира Зеленського».

«Тому немає жодних підстав вважати, що в лабораторії Пальчевскього зможуть об’єктивно розглянути результати Володимира Зеленського. Сьогодні з'ясувалося більше: виявляється, що лікар, який безпосередньо брав аналізи, так само пов'язаний із Зеленським, бо знімався в серіалі «Свати», – сказав Медведєв.

«Це ще раз ставить під сумнів серйозність цієї акції і достовірність аналізів… Якби, наприклад, Порошенко вийшов із кабінету і зайшов у амбулаторію Державного управління справ і здав аналіз там, у вас це теж викликало б питання», – заявив він.

Читати також: У Луцьку люди  розчаровані опозицією більше, ніж владою. БЛОГ

Медведєв наголосив, що у чинного президента підібрали «кілька компаній, які можуть одна одну контролювати», щоб Порошенко здав аналіз.

«Ми вважаємо, що кандидат Зеленський не виконав свої обіцянки і не здав аналізи так, як це передбачено медичними протоками. Штаб Петра Порошенка ще раз рекомендує Володимиру Зеленському зрозуміти: передвиборча кампанія – це не шоу, це не зйомки кіно, це серйозний момент вибору для країни», – заявив він.

«І якщо Зеленський сам запропонував цю історію з аналізами, сам поставив її на порядок денний, він має здавати аналізи не понарошку, а всерйоз – і не вибірково, а зробити все, що належить за медичним протоколом, щоб остаточно дослідити питання про алкогольну і наркотичну залежність», – додав Медведєв.   

Він нагадав, що в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун пояснювала, як встановити наявність алкоголю й наркотиків в організмі.

«Наскільки нам відомо, Зеленський не здав волосся. А за версією Уляни Супрун саме волосся є ключовим дослідженням для виявлення наркотиків, бо сліди наркотичних речовин у волоссі зберігаються близько 90 днів», – сказав Медведєв.

«Оце дивне небажання Зеленського здати весь необхідний біоматеріал викликає зайві питання… Злі язики у Фейсбуку починають висловлювати всякі підозри», – додав він.

«Наша позиція така: стадіон – так стадіон, аналізи – так аналізи. Це питання потрібно закрити якнайшвидше – і першу чергу, в цьому зацікавлений сам кандидат Зеленський», – сказав речник штабу Порошенка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянам проведуть безплатні аналізи на холестерин
Наступна новина У Луцьку взялися за центральний парк: розчищають хащі та облаштують нову алею. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини