У селі під Луцьком родина отруїлась чадним газом: одна жінка померла

У селі під Луцьком родина отруїлась чадним газом: одна жінка померла

На Волині три бригади ЕМД були задіяні на ліквідації наслідків отруєння чадним газом в одному із сіл області. 

Про це інформує Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Вчора о 19.35 до центральної оперативної диспетчерської надійшов виклик, приводом якого була діабетична кома у 43-річної жінки. О 19.44 фельдшерська бригада ЕМД прибула на місце виклику. На момент прибуття бригади ЕМД до потерпілої також викликали фельдшера місцевого ФАПу», – йдеться дописі.

Оглянувши жінку, медики констатували клінічну смерть і негайно розпочали реанімаційні заходи та раптом вони відчули у себе різке погіршення стану: з’явилася нудота, блювота, головокружіння, тремор ніг.

«Незважаючи на погане самопочуття, медики продовжували реанімувати жінку, аж раптом син хворої, який знаходився поряд, втратив свідомість - у ту мить стало зрозуміло: у будинку чадний газ. Оскільки у хаті були ще інші члени родини, аби усіх вивести з приміщення прийшлось кликати на допомогу сусідів. А тим часом із найближчих пунктів базувань виїхали ще дві бригади ЕМД», – повідомлять медики.

Усім потерпілим на місці виклику була надана медична допомога. Двоє потерпілих від госпіталізації відмовились, двох було транспортовано до медичного закладу і госпіталізовано у реанімаційне відділення, одна потерпіла, на жаль, померла. 

Медики нагадують: чадний газ підступний та смертельно небезпечний, не має запаху, безбарвний – його неможливо відчути. Утворюється він внаслідок неповного згоряння палива в опалюваних приладах. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На прикраси для головної ялинки Ковеля планують витратити 150 тисяч гривень
Наступна новина Пісня лучанина - серед найпопулярніших у російському хіт-параді
Останні новини
Схожі новини