У селі поблизу Луцька викрили виробництво підробленої елітної горілки та віскі

У селі поблизу Луцька викрили виробництво підробленої елітної горілки та віскі

Поблизу Луцька викрили незаконне масове виробництво алкоголю.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області. 

Так, правоохоронці виявили спеціально обладнане приміщення та засоби, що дозволяли підпільне цехове виробництво алкогольних

напоїв, в тому числі горілки та віскі під торгівельними знаками іноземних брендових виробників. При цьому зловмисники реалізовували свою продукцію до інших областей України.

У ході санкціонованих судом обшуків за місцем проживання та незаконної діяльності фігурантів кримінального провадження, розпочатого за фактами незаконного виготовлення, зберігання, транспортування з метою збуту і збуту підакцизних товарів та незаконних дій з марками акцизного податку (кримінальні правопорушення, передбачені ч.1, 2 ст. 204, ч.1 ст. 199 КК України), а також у належному цим особам транспорті слідчі органу безпеки загалом вилучили понад 8600 літрів спиртогорілчаних виробів та підготовлених до розливу сумішей, а також 7200 блоків цигарок іноземного виробництва без марок акцизного податку.

Затримали також вантаж готової продукції, переданий зловмисниками до відправки за межі Волині за допомогою фірми з доставки вантажів.

Слідчими і прокурорами підготовлені клопотання до слідчого судді про накладення арешту на вилучені товари. 

Установлюються особи причетних до незаконного промислу громадян, усі обставини виготовлення і збуту такої продукції, а також можливі наслідки від вживання недоброякісного алкоголю споживачами контрафакту.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найближчим часом рівень міграції українців лише зростатиме
Наступна новина «Хай бурштин лежить до кращих часів», - голова ОДА Олександр Савченко
Останні новини
Схожі новини