У спецшколі на Волині волонтери разом з дітьми розмалювали футболки. ВІДЕО

У спецшколі на Волині волонтери разом з дітьми розмалювали футболки. ВІДЕО
Діти розмальовували футболки. Скріншот з відеосюжету

У Заболотівській спецшколі на Волині відбулося арт-терапевтичне інтеграційне заняття у рамках благодійного проекту «Серце віддаю дітям». 

Діти разом із волонтерами арт-студії «П’ятерня» за підтримки Служби безпеки України в області розмалювали футболки, йдеться у сюжеті UA: Волинь.

У школі 115 учнів. У терапевтичному занятті взяли участь 70 дітей. Волонтер Микола Мялковський приїхав на захід з Польщі. Каже, що арт-урок у Заболотівській спецшколі пропустити не зміг би. Він утретє малює з вихованцями закладу.

«Ми завжди імпровізуємо, ніколи не йде все по плану. Кожна дитина має якесь своє бачення. Хтось хоче залишити відбиток п’ятерні, хтось хоче один колір, хтось інший. Ми заохочуємо до імпровізації», – пояснив він.

Більше – у сюжеті.

 
Арт-терапія у Заболотівській спецшколі

У Заболотівській спецшколі відбулося арт-терапевтичне інтеграційне заняття у рамках благодійного проекту «Серце віддаю дітям». Його провели волонтери арт-студії «П’ятерня» за підтримки Служби безпеки України в області.

Posted by UA: Волинь on Thursday, 24 January 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Це обурило народ», - посадовиця Волинської ОДА про «рекомендований платіж» за газ
Наступна новина Як «латають» ями на дорогах Луцька. ФОТО
Останні новини
Схожі новини