У Свято-Троїцькому соборі Луцька молилися за журналістів. ФОТО

У Свято-Троїцькому соборі Луцька молилися за журналістів. ФОТО

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл у кафедральному соборі Святої Трійці очолив богослужіння з нагоди Дня журналіста – заупокійну літію по спочилих і молебень за здоров’я живих представників цієї професії.

Про це повідомляє прес-служба Волинської єпархії УПЦ КП

У проповіді керуючий єпархією, зокрема, сказав: «Завдання журналіста – берегти правду і запобігати поширенню зла, виправляти упалого… До добра людина схиляється не так швидко, як до зла... Тож важливо не пропагувати негатив».

Читати також: Яка різниця, в якій Церкві дитина похрещена? Хрестить не Патріархат! - митрополит Михаїл

Владика побажав працівникам ЗМІ почерпувати для своєї діяльності благодать Святого Духа, щоб завжди бути пропагандистом усякого блага в суспільстві.

Після відправи кожному молільникові подарували останній випуск альманаху «Осоння» Волинського осередку Спілки християнських письменників України.

Читати також: Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відвідав храм у Горохові.

Новинарів запросили відвідати галерею сакрального та образотворчого мистецтва «Образ», що в підвальному приміщенні луцького жіночого монастиря Святителя Василія Великого (просп. Волі, 2).

Представлення провела її засновниця Наталія Грабовецька.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні зняли заборону на популярне знеболювальне
Наступна новина Про Івано-Франківськ і Європу: в Луцьку презентують два романи
Останні новини
Схожі новини