У центрі Луцька безкоштовно пригощають мохіто і квасом

У центрі Луцька безкоштовно пригощають мохіто і квасом

Акцію з нагоди Дня Незалежності й напередодні відкриття свого першого фірмового магазину організувала у центрі Луцька нова пивоварня LUCHAN.

Як розповіли представники броварні, їх новий магазин запрацює вже у п'ятницю, 28 серпня за адресою Луцьк, вул.Ківерцівська,49 (за мостом праворуч, якщо рухатися до виїзду з міста).

О 16:00 того дня тут розпочнеться свято з нагоди відкриття. Серед гостей розіграють шість літрів крафтового пива LUCHAN.

Учасником розіграшу можна стати вже сьогодні — на Театральному майдані міста. Потрібно всього лиш підійти до представників броварні, які працюють біля сонячного годинника — й отримати флаєр.

Якщо з цим флаєром гість відвідає відкриття магазину в п'ятницю – стане учасником розіграшу 6 літрів пива.

Під час відкриття організатори обіцяють й інші розіграші продукції, музику, розваги і дегустацію напоїв.

Довідково. Луцька броварня LUCHAN — сімейна пивоварня родини Поповичів, які відомі ще з 2003 року як виробники Луцького квасу, напоїв «Мохіто», «Лимонад» та ін. Броварня запрацювала у 2020 році у новозбудованому приміщенні й з новим обладнанням. Має статус крафтової — варить невеликі об'єми немасові, авторські сорти пива. Наразі лінійка продукції — шість видів пива: Німецький Пілс (світлий лагер), Червоний Ель (напівтемне) Шварцбір (темний лагер), Witbier (пшеничне) Індійський світлий ель (IPA), Американський світлий ель (APA). Сайт пивоварні: luchan.com.ua. Сторінка у Фейсбуці: luchan.brewery.  Сторінка в Інстаграмі: luchan.brewery

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

#лучан #пиво #пиволучан #броварня #пивзавод #луцькепиво


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бої до втрати свідомості: на березі Світязю відбувся видовищний турнір з ММА. ФОТО
Наступна новина Волинська співачка із вихованцями презентувала кліп до Дня Незалежності. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини