LUCHAN на повороті. Перша реміснича броварня Луцька відкрилася під класику і барабани

LUCHAN на повороті. Перша реміснича броварня Луцька відкрилася під класику і барабани

Перша реміснича пивоварня Луцька офіційно заявила про своє відкриття презентацією першого ж фірмового магазину. Було і офіційне перерізання стрічки, і розіграші, і навіть виконання класичних пісень з репертуару Лучано Паворотті.

Офіційне відкриття фірмового магазину Luchan Brothers' Brewery відбулося 28 серпня на Ківерцівській, 49.

Сорти пива, які на Волині не варить жодна броварня, тепер можна і продегустувати, і придбати. Щоб визначитися із хмільними уподобаннями, гостям пропонують безкоштовний дегустаційний сет. В асортименті – світлий та темний лагер, напівтемне та пшеничне пиво, індійський та американський світлий ель.

У магазині LUCHAN крім пінного напою можна придбати снеки до пива – арахіс, кукурудзу, ковбаски, риба, чіпси. Є й фірмовий мерч ремісничої броварні – брендовані футболки та кухлі, а також подарункові набори. Поруч із магазином розташована тераса, де можна посмакувати обраними товарами.

Магазин працює щодня без вихідних з 8 до 20 години. Власники подбали про безпеку відвідувачів –  біля входу та каси є антисептик, рукавички. Розрахуватися можна як готівкою, так і карткою. 

Вже цієї осені LUCHAN презентує нові сорти пива, а ще у планах – відкриття аж трьох фірмових магазинів у різних районах Луцька, –  розповіла представниця пивоварні Наталія Попович.

Нова луцька пивоварня – сімейний бізнес. Під час відкриття символічну червону стрічку перерізали власники магазину брати Поповичі, Олексій та Валентин. Підприємці подякували батьку Василю за те, що він почав цю родинну справу. Компанія багато років успішно реалізовує Луцький квас, а зараз дозріла до підвищення градусу.

Пиво LUCHAN варять традиційним, століттями відомим способом – з води, солоду, хмелю і дріжджів. 

Читати більше про те, як варять пиво LUCHAN

На офіційному відкритті було гамірно і весело. Перед початком святкової програми усіх охочих пригощали пивом, а наприкінці вечора розіграли 6 літрів напою серед тих, хто лишив свої дані в анкеті. 

Спробувати своє щастя можна було і в розіграші снеків: для цього треба було просто витягнути з безпрограшної лотереї аркуш з назвою закуски. 

На відкритті відвідувачів розважав вокальний чоловічий квартет Luciano, у складі якого – заслужені артисти естрадного мистецтва України Владислав Семенюк, Василь Закрева, Олександр Марач та Андрій Гранат.

Колектив, який називають «українським квартетом із італійським присмаком» серед іншого, виконали знаменитий неаполітанський шедевр «’O sole mio» – композицію, що була в репертуарі Лучано Паваротті. 

До слова, ім’я знаменитого тенора присутнє в рекламній кампанії пива LUCHAN. В пивоварні придумали хештег #лучаннаповороті, аби усім було простіше шукати їхній магазин. 

Цікаво, що під час того, як музиканти співали, поруч якраз проїжджав поїзд, який «привітав гостей» свята гучним сигналом. Учасники колективу пожартували, що вперше виступили не квартетом, а квінтетом.

Впродовж вечора тривало і барабанне шоу від Рамона з Garage Drum Show. Він виконував відомі драйвові світові хіти. На кілька хвилин усі гості стали ударниками, взявши участь в активності від Рамона – побарабанити порожніми пляшками у його супроводі. До розваги долучився і ведучий свята Олександр Гарбуза.

Зауважимо, що класика і сучасні барабани на відкритті на випадкові. Пиво LUCHAN теж поєднує у собі класичну традиційну основу і нові сучасні «фішки».

Стежте за брендом Luchan в соцмережах та підписуйтесь на сторінки в Facebook та Instagram

В магазині є можливість розрахуватися безготівково
Ведучий відкриття фірмового магазину Олександр Гарбуза
Вокальний чоловічий квартет Luciano. Василь Закрева, Олександр Марач, Владислав Семенюк та Андрій Гранат
Дегустаційний сет
Заклад подбав про безпеку відвідувачів – біля входу та каси є антисептик, рукавички
Запалював публіку Рамон з Garage Drum Show
Квартету Luciano акомпанував навіть потяг
Наталія Попович
Олексій та Валентин Поповичі надали слово батькові Василю

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В одну з луцьких шкіл шукатимуть директора
Наступна новина Остання зміна. Історії правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків
Останні новини
Схожі новини