У центрі Луцька відкрилось кафе «Бенедикт». ФОТО

У центрі Луцька відкрилось кафе «Бенедикт». ФОТО

У Луцьку на Градному Узвозі відкрилось кафе «Бенедикт». У закладі акцент планують зробити на сніданках, які подаватимуть з 7:30 ранку до 12:00.

Кафе відкрилось у п’ятницю, 21 грудня, - розповів «Першому» його власник Роман Околіта.

На сніданок у «Бенедикті» пропонують традиційні українські страви в сучасній інтерпретації: лляну кашу на кокосовому молоці, гречку, ліниві вареники. Також є європейські сніданки. Можна скомпонувати страву з різних видів яєчні, овочів, м’яса, хліба.

«Але не сніданками єдиними. У нашому закладі – європейська кухня з азійськими нотками. Є такі позиції, як курча масала, карі – страва, яку ніде в Луцьку не подають. Велика винна карта. Маємо оригінальні алкогольні коктейлі, наприклад, з чаєм матча і васабі. Гарячі чаї у нас за авторськими рецептами. Є огірково-м’ятний, імбирно-кокосовий і персиковий», - каже Роман Околіта.

Шеф-кухар у «Бенедикті» Ілля Будчук, а шеф-кондитер – учасник шоу «Король десертів» Антон Линда. Десерти є, як класичні (наполеон, прага), так і сучасні мусові.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Для шеф-кухаря зарплата 1000 доларів – це нормально», – лучанин із шоу «Король десертів» 

«Цінова категорія у нас – середня і трохи вища. Хоча, є позиції в меню, на яких ми практично нічого не заробляємо. Наприклад, 450-грамовий стейк Рібай у нас коштує 240 гривень. Він найдешевший у Луцьку, бо в інших закладах він коштує 160 гривень за 100 грам», - зазначає власник.

Кафе «Бенедикт» працює на вулиці Градний Узвіз, 2 з 07:30 до 22:00 у будні та з 08:00 до 22:00 у вихідні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Подробиці трагедії на підстанції у Луцьку: загинув 22-річний юнак
Наступна новина Луцьким студентам призначили стипендії з Австралії
Останні новини
Схожі новини