У центрі Луцька відкрилось кафе «Сито». Там готують пельмені з морквою та родзинками

У центрі Луцька відкрилось кафе «Сито». Там готують пельмені з морквою та родзинками

У Луцьку на проспекті Волі, 8 (на спуску у центральний парк) відкрилось нове кафе «Сито&Соковито». Там готують пельмені, чебуреки і пончики.

Заклад запрацював на місці «Львівського штруделя».

«Сито» переїхало з РЦ «Промінь». Наразі у розважальному центрі заклад не працює і його подальша доля поки невідома. Порівняно з цим кафе, меню розширили.

Читати також: У Луцьку відкрили пельменно-чебуречну. Ми там пообідали

Після «Львівського штруделя» у приміщенні зробили ремонт і відкрили другий поверх. Також працює засклена тераса.

Пельмені з м’ясом і не тільки

У «Сито» – 10 видів пельменів. Окрім класичних – з фаршем (39 гривень за 250-грамову порцію), є смажений варіант за таку ж ціну, а також пельмені з броколі та сиром гауда (38 гривень), з шпинатним тістом та рибним фаршем (68 гривень), з чорним тістом та лососем (99 гривень), з крем-сиром та креветкою (88 гривень). Також у закладі подають солодкі пельмені: з вишнями (42 гривні), морквою та родзинками (38 гривень), з сиром та курагою (45 гривень).

Можна купувати заморожені пельмені з собою: класичні коштують 140 гривень за кілограм, з вишнями – 120, з лососем – 350 гривень.

Солодкий чебурек

У кафе – 3 види чебуреків. Зі свинним фаршем коштує 38 гривень, сирний (з бринзою, гаудою та спеціями) – стільки ж, солодкий яблучний – 25 гривень. Заморожені коштують дешевше: 25, 25 і 18 гривень відповідно.

Великі пончики

Пончиків тут – 4 види: 220-грамові з вишнями, маком та згущеним молоком за 25 гривень, а також порція з трьох сирних пончиків – 150 грам за 28 гривень.

Еспресо в кафе коштує 22 гривні, капучино – 28, какао – 32 гривні. Є кава без кофеїну – 29 гривень. Також подають алкогольні напої.

Чекати на замовлення потрібно в середньому 10 хвилин. Можна брати їжу з собою.

Працює заклад з 10:00 до 22:00 щодня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер колишній голова Ківерцівської райради Михайло Марчук
Наступна новина Лучан навчатимуть як платити за «комуналку». Запрошують на захід
Останні новини
Схожі новини