У центрі Луцька відкрився новий паб. ФОТО

У центрі Луцька відкрився новий паб. ФОТО
«Ель Паб» розташувався з правого боку будівлі на Волі,15, поблизу бару «П'ятниця»

Оновлений паб офіційно відкрився у Луцьку на проспекті Волі, 15. Його назва «Ель Паб», тут пропонують крафтове пиво і закуски до нього.

Паб відкрився на місці схожого закладу, що мав назву «Паб». Розташований він у підвальному приміщенні будівлі  на проспекті Волі,15. Вхід – з правого боку будівлі, поблизу бару «П’ятниця».

Три місяці тому «Паб» змінив власника –  ним став луцький підприємець Роман Павлюк. У закладі оновили інтер’єр, змінили назву (по-суті, просто дописавши до попередньої слово «Ель»).

Офіційно паб відкрився у суботу, 15 грудня – повідомив «Першому» адміністратор закладу. У пабі два зали, близько 40 посадочних місць.

Тут пропонують не менше п’яти видів пива рівненської броварні «Кант», луцького виробника «Любарт». Є шість видів фруктового пива - елю.

Ціна більшості пив – 30 гривень за півлітровий кухоль пива, елю – 25 грн/0,5 л.

У меню – салати, гарячі страви, піца, пивні закуски. В алкогольній карті, окрім пива – сім назв горілки (Немирів і Зубрівка), чотири – коньяку, чотити – вина тощо.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порахують пасажирів луцьких тролейбусів
Наступна новина Як «сонячні діти» святкували Новий рік у «волинській Швейцарії». ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини